Hoera! Mijn blog bestaat vandaag vijf jaar. Vijf jaar! Dat klinkt als een echte mijlplaal, niet?

Toen ik begon, wist ik niet of een blog echt iets voor mij zou zijn of niet. Ik las veel blogs, maar vroeg mij af of ik wel voldoende inspiratie zou hebben, genoeg tijd, genoeg motivatie … Dat is helemaal in orde gekomen en ik ben blij met de weg die mijn blogje al aflegde!

Bij een verjaardag hoort een wedstrijd dus geef ik graag iets weg! Nu ik weer met mijn juwelen bezig ben, zorg ik graag zelf voor die prijs. Ik geef namelijk drie cadeaubonnen van 10 euro weg van Juwelen Gerhilde.

Wat moet je doen om kans te maken op één van die drie cadeaubonnen?

Ik maakte een woordzoeker met twintig woorden die iets te maken hebben met mij. Al wat je hoeft te doen is één woord zoeken in de woordzoeker en dat woord als reactie geven. Er zitten nog woorden in die niet per se iets met mij te maken hebben en die mag je ook in de reacties zetten. Een woord is een woord.

Iedereen mag één woord noteren en een woord dat al gezegd is, telt niet. Geef je meer dan één woord, dan telt enkel je eerste woord. De woordzoeker komt ook op de Facebookpagina van Gerhilde maakt en op de Facebookpagina van Juwelen Gerhilde. Je mag op alle plaatsen meedoen, dat mag zelfs met hetzelfde woord. Enkel hier laat ik weten dat de wedstrijd op drie plaatsen loopt. Zo hebben de echte bloglezers een streepje voor.

woordzoeker blog vijf jaar

Per woordzoeker trek ik één winnaar. Meedoen kan tot en met 22 november. Succes!

Later deze maand geef ik hier nog iets weg, kom dus zeker nog eens een kijkje nemen. Wie zegt dat je tot december moet wachten voor cadeautjes?

Save

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!