Blogverjaardag!

Blogverjaardag!


Hoera! Mijn blog bestaat vandaag vijf jaar. Vijf jaar! Dat klinkt als een echte mijlplaal, niet?

Toen ik begon, wist ik niet of een blog echt iets voor mij zou zijn of niet. Ik las veel blogs, maar vroeg mij af of ik wel voldoende inspiratie zou hebben, genoeg tijd, genoeg motivatie … Dat is helemaal in orde gekomen en ik ben blij met de weg die mijn blogje al aflegde!

Bij een verjaardag hoort een wedstrijd dus geef ik graag iets weg! Nu ik weer met mijn juwelen bezig ben, zorg ik graag zelf voor die prijs. Ik geef namelijk drie cadeaubonnen van 10 euro weg van Juwelen Gerhilde.

Wat moet je doen om kans te maken op één van die drie cadeaubonnen?

Ik maakte een woordzoeker met twintig woorden die iets te maken hebben met mij. Al wat je hoeft te doen is één woord zoeken in de woordzoeker en dat woord als reactie geven. Er zitten nog woorden in die niet per se iets met mij te maken hebben en die mag je ook in de reacties zetten. Een woord is een woord.

Iedereen mag één woord noteren en een woord dat al gezegd is, telt niet. Geef je meer dan één woord, dan telt enkel je eerste woord. De woordzoeker komt ook op de Facebookpagina van Gerhilde maakt en op de Facebookpagina van Juwelen Gerhilde. Je mag op alle plaatsen meedoen, dat mag zelfs met hetzelfde woord. Enkel hier laat ik weten dat de wedstrijd op drie plaatsen loopt. Zo hebben de echte bloglezers een streepje voor.

woordzoeker blog vijf jaar

Per woordzoeker trek ik één winnaar. Meedoen kan tot en met 22 november. Succes!

Later deze maand geef ik hier nog iets weg, kom dus zeker nog eens een kijkje nemen. Wie zegt dat je tot december moet wachten voor cadeautjes?

Save

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

20 Comments

 • Goofball
  November 17, 2017 at 12:22 pm

  Duurzaam

 • Le petit requin
  November 17, 2017 at 12:36 pm

  Groen

  En wat een zalige manier om mensen te laten meedoen! Dikke proficiat met je vijf jaar, doe er nog maar minstens zoveel bij, want ik blijf hier graag lezen 🙂

 • Caro
  November 17, 2017 at 1:03 pm

  Leesclub.
  En proficiat met je vijfjarige blog. Keep up the good work!

 • Samaja
  November 17, 2017 at 3:05 pm

  Een dikke proficiat, dit is echt wel een serieuze mijlpaal! Ik vind de juwelen prachtig, maar reageer heel vaak allergisch, dus de wedstrijd laat ik aan me voorbij gaan.

 • Elisse
  November 17, 2017 at 4:21 pm

  Bloggen.

  Proficiat hé Gerhilde, da’s een leuke mijlpaal!

 • Lottes Anekdotes
  November 17, 2017 at 7:07 pm

  Inspiratie!
  Wat een leuke manier om iets weg te geven, hihi. Jij geeft anderen inspiratie 😉 Ik doe dan ook graag mee met je wedstrijd, want ik vind jouw juwelen echt prachtig.
  Een dikke proficiat met je vijfjarig bestaan!!

 • Jet
  November 17, 2017 at 7:27 pm

  Ik zag eerst duurzaam, maar das al gezegd… dus ik ga voor “vijf”. Gefeliciteerd met de blog verjaardag!

 • José
  November 17, 2017 at 8:57 pm

  verbouwing

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag ! Hoop dat je voor zeker nog vijf jaar gaat 🙂

 • Tante Fee
  November 18, 2017 at 8:11 am

  Creatief! En dat ben je ongetwijfeld, zowel met woorden als op praktisch vlak. Proficiat met je verjaardag en doe er nog vele jaartjes bij! O ja, en hoera voor kadootjes die al in november komen 😉

 • Charlotte
  November 18, 2017 at 8:34 am

  Proficiat met je blogverjaardag! Dat je er nog vele jaren mag bij doen, want ik kom hier graag lezen, ook al laat ik niet vaak een reactie. Ik denk trouwens dat ik je een paar weken terug in het station van Berchem heb gezien, maar ik durfde je niet aan te spreken *bloos*
  Keitoffe manier om mensen te laten mee doen! Ik zag kaartjes staan 🙂

  • gerhilde
   gerhilde
   November 18, 2017 at 10:42 pm

   Dat kan, ik passeer daar al eens. Doorgaans bijt ik niet dus je mag me zeker aanspreken. Al snap ik het wel, ik doe dat meestal ook niet. 🙂

 • Greet
  November 18, 2017 at 9:49 am

  Proficiat met de blogverjaardag! En wat een originele wedstrijd! Ik vind de dingen die je maakt supermooi, maar draag bijna nooit juwelen, dus ik laat de prijzen graag aan mensen die er meer gebruik van gaan maken.

 • Becky
  November 18, 2017 at 6:57 pm

  *kaarsen*
  Gefeliciteerd met je 5e blogverjaardag!

 • Silke
  November 19, 2017 at 7:59 am

  Yay! Het is zover! Van harte gefeliciteerd, Gerhilde! Ik vind het zo grappig dat onze blogs letterlijk maar een maand schelen in ‘leeftijd’.

  Ik vond het woord ‘fietsen’, toevallig bij ons allebei op het lijf geschreven 😉

  • gerhilde
   gerhilde
   November 23, 2017 at 7:01 pm

   Het is echt toeval, Silke, maar jij komt als winnaar uit de bus bij deze woordzoeker! Een cadeaubon van tien euro van Juwelen Gerhilde is voor jou! Stuur je even een mailtje naar [email protected]?

 • Doris
  November 19, 2017 at 12:36 pm

  Wat een leuke manier van weggeven en feesten. Ik zie vooralsnog ‘lijn’, en betrek dat op de vormgeving van je juwelen 🙂

 • Kathelijn
  November 19, 2017 at 3:16 pm

  Niet beledigd zijn, Gerhilde, maar er staat “geit” bij tussen.
  De jaren vliegen inderdaad snel en de blog is heerlijk gegroeid en je blijft leuk om te lezen. Proficiat!

 • Heleen
  November 20, 2017 at 2:48 pm

  Ik zie lezen staan 🙂 gefeliciteerd! Ik volg je nog maar sinds kort maar wel met veel plezier, dus ga zo door zou ik zeggen 🙂

 • Evi
  November 25, 2017 at 4:17 pm

  Woeps, beetje laat maar toch een hele gelukkige blogverjaardag! En wat een originele manier om iets weg te schenken!

 • Leen
  November 28, 2017 at 3:58 pm

  Proficiat met de blogverjaardag!

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram