Recept van de maand #29: Zeeuwse bolussen

Recept van de maand #29: Zeeuwse bolussen


Januari! De feestdagen liggen achter ons, maar buiten is het nog steeds donker en grijs. Wat comfortfood is welkom, zeker? Anke van smollen.be deelt vandaag een recept voor Zeeuwse bolussen. Die hebben wat weg van Zweedse kaneelrolletjes en zijn heerlijk als je ze lauwwarm eet, met een tas koffie/thee/chocomelk erbij.

Save

Save

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

3 Comments

  • Goofball
    January 5, 2018 at 9:37 am

    zijn dat cinnamon rolls? of zit daar een verschil in?

    • Anke
      January 5, 2018 at 7:18 pm

      Het heeft er iets van weg, maar het is meer de bruine suiker dan de kaneel die doorsmaakt, dus zeg nooit tegen een Zeeuws dat een bolus een kaneelrol is 🙂

  • Hilde
    January 11, 2018 at 10:37 am

    Op een van m’n vroegere werkplekken, werkte ik vooral samen met Nederlanders. Een van hen bracht zo eens zeeuwse bolussen mee. Ik vond het eerlijk gezegd heel zoet, zo’n bolus maar met dit receptje wil ik wel eens aan de slag.

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en onze verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram