Januari! De feestdagen liggen achter ons, maar buiten is het nog steeds donker en grijs. Wat comfortfood is welkom, zeker? Anke van smollen.be deelt vandaag een recept voor Zeeuwse bolussen. Die hebben wat weg van Zweedse kaneelrolletjes en zijn heerlijk als je ze lauwwarm eet, met een tas koffie/thee/chocomelk erbij.
Het heeft er iets van weg, maar het is meer de bruine suiker dan de kaneel die doorsmaakt, dus zeg nooit tegen een Zeeuws dat een bolus een kaneelrol is 🙂
Op een van m’n vroegere werkplekken, werkte ik vooral samen met Nederlanders. Een van hen bracht zo eens zeeuwse bolussen mee. Ik vond het eerlijk gezegd heel zoet, zo’n bolus maar met dit receptje wil ik wel eens aan de slag.
Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!
Dank je!
Gerhildemaakt.be gebruikt cookies om de website te verbeteren. Third-party cookies kunnen uitgeschakeld worden, maar mogelijk werkt de site daardoor minder goed.OKSchakel third-party cookies uit
zijn dat cinnamon rolls? of zit daar een verschil in?
Het heeft er iets van weg, maar het is meer de bruine suiker dan de kaneel die doorsmaakt, dus zeg nooit tegen een Zeeuws dat een bolus een kaneelrol is 🙂
Op een van m’n vroegere werkplekken, werkte ik vooral samen met Nederlanders. Een van hen bracht zo eens zeeuwse bolussen mee. Ik vond het eerlijk gezegd heel zoet, zo’n bolus maar met dit receptje wil ik wel eens aan de slag.