Count Your Blessings #76

Count Your Blessings #76


een heerlijke high tea * heel even tweede staan met de pronostiek op het werk (en veel lager eindigen) * vriendin S. die bij elke nieuwe ronde weer voor mijn pronostiek wil zorgen (eigenlijk heeft zij dus even tweede gestaan) * eindelijk eens tot in Buchbar geraken * mijn rapport krijgen van mijn eerste jaar goudsmid * geselecteerd worden voor een fijne uitdaging * oude bekenden tegenkomen * weer een fijne editie van de Swan Market * plantjes die bloemen krijgen met als hoogtepunt de grote cactus die een nachtbloem krijgt * zien dat er een tweede bloem zal volgen aan de grote cactus * goed nieuws krijgen over de schildklier (niet te traag, niet te snel, gewoon in orde en over zes maanden nog eens laten controleren) * zon, zon, ZON * fijne avonden * nogmaals winnen met minigolf * lekker eten voorgeschoteld krijgen * met mijn nichtjes naar de film gaan * een fijne samenwerking * na vijftien jaar nog eens op de wei van Werchter geraken * genieten van TW Classic * toch een schaduwplekje vinden * kunnen meerijden * eindelijk naar de Verbeke Foundation geraken * lekkere ijsjes * beseffen dat ik goed omringd ben * beseffen dat ‘oud’ niet ‘vergeten’ is en dat ‘nieuw’ ‘leuk en interessant’ is * heerlijke plekjes blijven ontdekken in parken in de buurt * leuke vooruitzichten

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

6 Comments

 • Le petit requin
  July 21, 2018 at 7:08 pm

  Hoera voor de goed werkende schildklier! En voor het rapport! En vooral: voor goed omringd zijn!
  Ik heb ook heel hoog gestaan in de prono op het werk (eventjes eerste zelfs), maar uiteindelijk ben ik ook gewoon in de middenmoot geΓ«indigd. Nu ja, dat resultaat past ook wel beter bij mijn voetbalkennis πŸ˜‰
  Wat vond je van de Verbeke Foundation? Wil er ook al heel lang eens naartoe πŸ™‚

  • gerhilde
   gerhilde
   July 29, 2018 at 12:30 pm

   Ik vond het de moeite. Zeker eens gaan!

 • Josefien De Bock
  July 22, 2018 at 7:53 pm

  ZON!!!! Meer heeft een mens soms niet nodig hΓ© πŸ™‚
  Ik wil al lang ook eens naar de Verbeke Foundation. Hoeveel tijd moet je daarvoor uittrekken? Een halve dag?
  Ik heb tijdens een WK op mijn vorig werk ooit eens de pronostiek gewonnen. Volledig toevallig want ik ken niks van voetbal en ik had erop los gegokt. Wel een zalig gevoel, al die mannen verslaan op ‘hun’ domein πŸ˜‰

  • gerhilde
   gerhilde
   July 29, 2018 at 12:33 pm

   Een halve dag vond ik perfect. Emil zal er ook van genieten, denk ik.
   Heerlijk met die pronostiek!

 • Anne-Sophie
  July 28, 2018 at 10:15 am

  Ah de geneugten van een bloeiende cactus. Toen de mijne rond mei bloemetjes kreeg heb ik het letterlijk iedereen verteld, alsof ik net meter was geworden ofzo. Geluk zit echt in kleine dingen he! (Om nog te zwijgen over ijsjes inderdaad <3 )

  • gerhilde
   gerhilde
   July 29, 2018 at 12:34 pm

   Dat herken ik. Ik toonde ook foto’s aan iedereen. πŸ™‚

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram