een heerlijke high tea * heel even tweede staan met de pronostiek op het werk (en veel lager eindigen) * vriendin S. die bij elke nieuwe ronde weer voor mijn pronostiek wil zorgen (eigenlijk heeft zij dus even tweede gestaan) * eindelijk eens tot in Buchbar geraken * mijn rapport krijgen van mijn eerste jaar goudsmid * geselecteerd worden voor een fijne uitdaging * oude bekenden tegenkomen * weer een fijne editie van de Swan Market * plantjes die bloemen krijgen met als hoogtepunt de grote cactus die een nachtbloem krijgt * zien dat er een tweede bloem zal volgen aan de grote cactus * goed nieuws krijgen over de schildklier (niet te traag, niet te snel, gewoon in orde en over zes maanden nog eens laten controleren) * zon, zon, ZON * fijne avonden * nogmaals winnen met minigolf * lekker eten voorgeschoteld krijgen * met mijn nichtjes naar de film gaan * een fijne samenwerking * na vijftien jaar nog eens op de wei van Werchter geraken * genieten van TW Classic * toch een schaduwplekje vinden * kunnen meerijden * eindelijk naar de Verbeke Foundation geraken * lekkere ijsjes * beseffen dat ik goed omringd ben * beseffen dat ‘oud’ niet ‘vergeten’ is en dat ‘nieuw’ ‘leuk en interessant’ is * heerlijke plekjes blijven ontdekken in parken in de buurt * leuke vooruitzichten

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!