Count Your Blessings #77

Count Your Blessings #77


een heerlijke fietsvakantie * dat ik mij niets hoefde aan te trekken van de organisatie en de route was een extra pluspunt * hetzelfde fietstempo hebben * muziek op de fiets en op het strand * vergelijkbare muzieksmaak blijken te hebben * bruine benen krijgen * heelhuids tot in Texel geraken * weten dat Hobbes en de planten in goede handen zijn tijdens mijn afwezigheid * zon, zon, ZON * na jaren nog eens in de zee zwemmen * op 20 meter van een zeehond blijken te zitten (in hetzelfde water!) * voor de vierde keer tante worden op mijn 33ste verjaardag * de bloedmaan zien * 27/33 halen op mijn 33-voor-33-lijstje * weer huiswaarts vertrekken op een regendag (met de trein) * als er dan toch iemand van de fiets moest vallen: blij dat het weer in Antwerpen was, waar er een oplossing was voor de fietsen en de spullen en waar je kan gaan naar een ziekenhuis dat je kent * Hobbes knuffelkat * de cactusbloem die wachtte om open te gaan tot ik thuis was * volop ecologische geurkaarsen kunnen maken * een levering die exact op het juiste moment komt * nog wat vakantie hebben * een volledig geblokkeerde nek kunnen vermijden (warmte, pijstilling en blijven bewegen bij het voelen van een halve blokkage) * plannen maken * een fijne editie van Linkerwoofer * mij creatief kunnen uitleven * grote stappen zetten * een nachtje kamperen in een prachtige setting * vriendin K. nog eens zien * fijne samenwerkingen * inspiratie * een grote cactus cadeau krijgen

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

4 Comments

 • Le petit requin
  August 17, 2018 at 5:55 pm

  Oh, die zeehond, machtig!
  En hoera voor al de rest, zeker voor de grote stappen en het creatieve uitleven!

 • fieke
  August 18, 2018 at 8:44 am

  Klinkt allemaal zalig, en die cactusbloem is toch wel iets speciaals!

 • Goofball
  August 20, 2018 at 9:58 am

  Oooh gij hebt de bloedmaan gezien. Ik zag enkel wolken.

  supercool van die zeehond

  • gerhilde
   gerhilde
   August 26, 2018 at 12:00 pm

   Heel blij dat we toen in Texel waren! 🙂

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram