een heerlijke fietsvakantie * dat ik mij niets hoefde aan te trekken van de organisatie en de route was een extra pluspunt * hetzelfde fietstempo hebben * muziek op de fiets en op het strand * vergelijkbare muzieksmaak blijken te hebben * bruine benen krijgen * heelhuids tot in Texel geraken * weten dat Hobbes en de planten in goede handen zijn tijdens mijn afwezigheid * zon, zon, ZON * na jaren nog eens in de zee zwemmen * op 20 meter van een zeehond blijken te zitten (in hetzelfde water!) * voor de vierde keer tante worden op mijn 33ste verjaardag * de bloedmaan zien * 27/33 halen op mijn 33-voor-33-lijstje * weer huiswaarts vertrekken op een regendag (met de trein) * als er dan toch iemand van de fiets moest vallen: blij dat het weer in Antwerpen was, waar er een oplossing was voor de fietsen en de spullen en waar je kan gaan naar een ziekenhuis dat je kent * Hobbes knuffelkat * de cactusbloem die wachtte om open te gaan tot ik thuis was * volop ecologische geurkaarsen kunnen maken * een levering die exact op het juiste moment komt * nog wat vakantie hebben * een volledig geblokkeerde nek kunnen vermijden (warmte, pijstilling en blijven bewegen bij het voelen van een halve blokkage) * plannen maken * een fijne editie van Linkerwoofer * mij creatief kunnen uitleven * grote stappen zetten * een nachtje kamperen in een prachtige setting * vriendin K. nog eens zien * fijne samenwerkingen * inspiratie * een grote cactus cadeau krijgen

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!