een mooie nazomer * mijn nieuwe relatie op een goede manier kunnen beëindigen * vrienden kunnen blijven * oorbellen op maat maken * een grote bestelling * een fijne wandeling * moeten lopen voor de tram en merken dat dat lukt * merken dat ik geniet van start-to-run en dat ik vorderingen maak, ook al lukt het niet om drie keer per week te gaan joggen * vaker in de natuur zijn * een bad nemen * nieuwe dingen proberen * mezelf beter leren kennen * chocolade * Hobbes knuffelpoes * horen dat mensen iets hebben gehad aan mijn blog, aan het neerschrijven van mijn persoonlijk verhaal * complimentjes krijgen * mensen inspireren tot nadenken over bepaalde zaken * drie maanden na datum nog verjaardagscadeaus krijgen * vorderingen in de verbouwingen * hulp krijgen

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!