Count Your Blessings #79

Count Your Blessings #79


een mooie nazomer * mijn nieuwe relatie op een goede manier kunnen beëindigen * vrienden kunnen blijven * oorbellen op maat maken * een grote bestelling * een fijne wandeling * moeten lopen voor de tram en merken dat dat lukt * merken dat ik geniet van start-to-run en dat ik vorderingen maak, ook al lukt het niet om drie keer per week te gaan joggen * vaker in de natuur zijn * een bad nemen * nieuwe dingen proberen * mezelf beter leren kennen * chocolade * Hobbes knuffelpoes * horen dat mensen iets hebben gehad aan mijn blog, aan het neerschrijven van mijn persoonlijk verhaal * complimentjes krijgen * mensen inspireren tot nadenken over bepaalde zaken * drie maanden na datum nog verjaardagscadeaus krijgen * vorderingen in de verbouwingen * hulp krijgen

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

4 Comments

 • Josefien
  October 29, 2018 at 10:51 pm

  mooikes <3
  ik word zelf ook gelukkig van dit te lezen… heerlijk. x

 • Goofball
  October 30, 2018 at 10:46 am

  Blessings zijn altijd zo mooi, zo tof om te koesteren en om bij stil te staan.

 • Hilde
  November 4, 2018 at 7:29 pm

  Menselijk mooi als je een nieuwe relatie die dan toch niet je van het lijkt, op een goede manier kunt beëindigen. En verlate verjaardagscadeaus, die zijn leuk hé, zo beleef je het gewoon nog een keertje. Kleine, schijnbaar belangeloze dingen maar oh zo groots in effect. Graag komen lezen en blijft een heerlijke rubriek dit.

 • Le petit requin
  November 8, 2018 at 1:10 pm

  Mooi lijstje alweer!
  Jammer dat je relatie voorbij is, mar fijn dat jullie het op een goede manier hebben kunnen afsluiten.

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram