Ik heb natuurlijk mijn standaardassortiment geurkaarsen van koolzaadwas en ik maak ook kaarsen van gerecycleerde paraffine (liefst voor degene van wie de kaarsrestjes waren), maar ik maak ook kaarsen op maat. En dat doe ik erg graag.

De laatste opdrachten die ik kreeg, waren telkens voor kaarsen als aanvulling op doopsuiker en dat vind ik geweldig, want ik vind het een hele eer om ter ere van een geboorte kaarsen te mogen maakte.

Elias

doopsuiker Elias

Deze maakte ik voor een vriendin. Zij bezorgde mij voor de geboorte al wat doopsuiker en ik ging op zoek naar de juiste kleur voor de kaarsjes. Ze kozen voor de geur citroen & eucalyptus en zorgden zelf voor de houten naamkaartjes. Echt een mooi geheel, niet?

Lausanne

doopsuiker kaarsen Lausanne Made in Meadow

Afgelopen zomer werd Shari van Made in Meadow mama van Lausanne. Ik mocht voor de geboorte de naam al kennen, want ik maakte de kaarsen als aanvulling op de doopsuiker. De potjes werden op maat gemaakt door Sabine, met koperen randje en de naam erin. Ik vulde de potjes met koolzaadwas tot net boven de naam, zodat de naam verschijnt bij het branden van de kaars. Geniaal idee van Shari, niet?

 

De Kaartjesfee

De Kaartjesfee kaars

Bij De Kaartjesfee kan je geboortekaartjes laten maken en meteen ook je doopsuiker kopen. Ze bieden veel alternatieven aan voor doopsuiker, zoals thee en koekjes, maar sinds kort ook kaarsjes! Ik maakte de kaarsjes in hun populairste kleuren (mint, blush, oker en wit) en ze geuren heerlijk naar versgewassen lakens, een geur die perfect past bij kersverse baby’s! De kaarsjes zijn te koop in hun webshop, al dan niet met naam van de baby. De foto’s zijn gemaakt door De Kaartjesfee.

De Kaartjesfee kaarsjes

Ik vind het heerlijk als ik kaarsen op maat mag maken voor speciale gelegenheden: als aanvulling op doopsuiker, als bedankje voor een huwelijk, als relatiegeschenk … Er zijn heel veel redenen te bedenken! Heb je een verzoekje? Stuur dan zeker een mailtje naar gerhilde_van_oers@hotmail.com. Ik denk graag met je mee!

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!