Kaarsen op maat

Kaarsen op maat


Ik heb natuurlijk mijn standaardassortiment geurkaarsen van koolzaadwas en ik maak ook kaarsen van gerecycleerde paraffine (liefst voor degene van wie de kaarsrestjes waren), maar ik maak ook kaarsen op maat. En dat doe ik erg graag.

De laatste opdrachten die ik kreeg, waren telkens voor kaarsen als aanvulling op doopsuiker en dat vind ik geweldig, want ik vind het een hele eer om ter ere van een geboorte kaarsen te mogen maakte.

Elias

doopsuiker Elias

Deze maakte ik voor een vriendin. Zij bezorgde mij voor de geboorte al wat doopsuiker en ik ging op zoek naar de juiste kleur voor de kaarsjes. Ze kozen voor de geur citroen & eucalyptus en zorgden zelf voor de houten naamkaartjes. Echt een mooi geheel, niet?

Lausanne

doopsuiker kaarsen Lausanne Made in Meadow

Afgelopen zomer werd Shari van Made in Meadow mama van Lausanne. Ik mocht voor de geboorte de naam al kennen, want ik maakte de kaarsen als aanvulling op de doopsuiker. De potjes werden op maat gemaakt door Sabine, met koperen randje en de naam erin. Ik vulde de potjes met koolzaadwas tot net boven de naam, zodat de naam verschijnt bij het branden van de kaars. Geniaal idee van Shari, niet?

 

De Kaartjesfee

De Kaartjesfee kaars

Bij De Kaartjesfee kan je geboortekaartjes laten maken en meteen ook je doopsuiker kopen. Ze bieden veel alternatieven aan voor doopsuiker, zoals thee en koekjes, maar sinds kort ook kaarsjes! Ik maakte de kaarsjes in hun populairste kleuren (mint, blush, oker en wit) en ze geuren heerlijk naar versgewassen lakens, een geur die perfect past bij kersverse baby’s! De kaarsjes zijn te koop in hun webshop, al dan niet met naam van de baby. De foto’s zijn gemaakt door De Kaartjesfee.

De Kaartjesfee kaarsjes

Ik vind het heerlijk als ik kaarsen op maat mag maken voor speciale gelegenheden: als aanvulling op doopsuiker, als bedankje voor een huwelijk, als relatiegeschenk … Er zijn heel veel redenen te bedenken! Heb je een verzoekje? Stuur dan zeker een mailtje naar [email protected]. Ik denk graag met je mee!

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

4 Comments

 • Elisse
  November 9, 2018 at 2:09 pm

  Keitof! Ook heel origineel als geboortecadeautje, en wat mooi in combinatie met die keramieken potjes 🙂

 • José
  November 9, 2018 at 7:09 pm

  Wat bijzonder, en wat zien ze er allemaal mooi uit !

 • Le petit requin
  November 11, 2018 at 11:14 am

  Heel mooi! En ook veel leuker dan een sleutelhanger of dergelijke, vind ik persoonlijk (een kaarsje ga ik immers écht gebruiken 🙂 ). Zo tof ook dat je zowel met mensen apart als met een bedrijfje samenwerkt.
  Dat idee om de naam tevoorschijn te laten komen tijdens het branden, is inderdaad heel tof gevonden! Ben wel benieuwd waar die ouders hun idee voor de naam gehaald hebben, aangezien ik meteen de link met de stad leg 🙂

  • gerhilde
   gerhilde
   November 11, 2018 at 1:31 pm

   De meeste mensen, denk ik. Geen idee, ik heb het niet gevraagd. 🙂

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram