Ik hou van een DIY’tje af en toe. Sowieso ben ik regelmatig met mijn juwelen bezig (elke dinsdagavond al zeker tijdens de opleiding goudsmid) en ook sta ik natuurlijk vaak kaarsen te maken. Maar soms wil ik eens iets anders, iets dat gemakkelijk is en toch meteen ook personaliseert. Dus toen Emob mij contacteerde voor een samenwerking dacht ik meteen in de richting van gemakkelijke DIY (luiwijven-DIY, zeg maar).

Mijn oog viel al snel op de krijtbordstickers. Op de website gebruiken ze het om confituurpotjes met kruiden te labelen. Het lijkt me ook erg handig om orde te scheppen in de voorraadkast, maar ik associeerde het meteen met mijn geurkaarsen. Kaarsen zijn altijd leuk om cadeau te geven, maar met een korte boodschap is dat nog net iets persoonlijker, toch?

Moeilijk is het dus niet. De etiketten zijn uitgesneden dus je hoeft ze gewoon, als een standaard etiket, ergens op te plakken. Ik moet wel zeggen dat ze vrij lastig zijn, de laag eronder komt snel mee dus het is even prullen om enkel de sticker te nemen, maar met wat geduld lukt het wel.

Ik had enkel een vrij dikke krijtstift, met een dunnere stift of met ouderwetse krijtjes krijg je er uiteraard een langere boodschap op. De etiketten wassen gemakkelijk af dus je kan nog zo vaak van gedacht veranderen als je wil. Of als je een foutje maakt, kan je het gemakkelijk herstellen.

Ik denk dat ik ze ook voor andere doeleinden ga gebruiken, die krijtbordstickers. De keuken of voorraadkast lijkt mij de ideale plaats. 🙂

Ik kreeg de krijtbordstickers, dit had geen invloed op mijn mening.

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!