Count Your Blessings #80 + kattenbonus


deze rubriek weer gebruiken, na een paar maanden zonder * de lente * de natuur die wakker wordt * de verandering in de natuur * mezelf weer wat beter leren kennen * open zijn en merken dat ik positieve reacties krijg * mijn goesting kunnen doen * fijne opdrachten en nieuwe samenwerkingen met mijn bijberoep * geweldige reacties op mijn nieuwe collectie juwelen * fietsen * goede gesprekken * zon * wandelen * veel wandelen * de was buiten kunnen laten drogen * de vloer in de gang weer zien en weer helemaal verliefd worden op het huis * het gemak van zelf koken * op een heerlijk fornuis * stromend water * anders eten en de oude levensstijl (voorlopig?) niet missen * zwemmen * bewuste rustmomentjes * echte verbinding met mensen, de wereld is al oppervlakkig genoeg * merken dat een programma als Queer Eye echt een effect heeft op mij: in gang willen schieten op alle vlakken in mijn leven * natuurpracht * mooie zinnen lezen * mijn staart voor de derde keer doneren aan Think Pink * complimenten krijgen op mijn nieuwe kapsel en de donatie * zelfrelativering * vakantie * anderen blij kunnen maken met spullen die ik niet meer nodig heb * lastminute-uitnodigingen * bijleren * een knuffel * een spinnende Hobbes

Deze 80ste editie zorgt weer voor een kattenbonus. Leve Hobbes!

Valt het op dat wij vaak samen in de zetel liggen?

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

Count Your Blessings #79

Count Your Blessings #78

Count Your Blessings #77

4 Comments

 • Els
  May 4, 2019 at 4:21 pm

  Hobbes ziet er echt zo ‘mannelijk’ uit, allez, ja, is misschien raar om zeggen van een kat maar hij straalt dat voor mij wel uit op de foto’s (en knap, dat ook ja 😻)

  • gerhilde
   gerhilde
   May 5, 2019 at 5:39 pm

   Grappig, want ik zie dat niet per se aan een kat, maar ik denk dat ik wel begrijp wat je bedoelt. 🙂

 • fieke
  May 7, 2019 at 9:05 pm

  FIjn dat deze rubriek terug is!

 • Goofball
  May 13, 2019 at 2:18 pm

  Leuke lijst en leuke Hobbes bonus

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram