deze rubriek weer gebruiken, na een paar maanden zonder * de lente * de natuur die wakker wordt * de verandering in de natuur * mezelf weer wat beter leren kennen * open zijn en merken dat ik positieve reacties krijg * mijn goesting kunnen doen * fijne opdrachten en nieuwe samenwerkingen met mijn bijberoep * geweldige reacties op mijn nieuwe collectie juwelen * fietsen * goede gesprekken * zon * wandelen * veel wandelen * de was buiten kunnen laten drogen * de vloer in de gang weer zien en weer helemaal verliefd worden op het huis * het gemak van zelf koken * op een heerlijk fornuis * stromend water * anders eten en de oude levensstijl (voorlopig?) niet missen * zwemmen * bewuste rustmomentjes * echte verbinding met mensen, de wereld is al oppervlakkig genoeg * merken dat een programma als Queer Eye echt een effect heeft op mij: in gang willen schieten op alle vlakken in mijn leven * natuurpracht * mooie zinnen lezen * mijn staart voor de derde keer doneren aan Think Pink * complimenten krijgen op mijn nieuwe kapsel en de donatie * zelfrelativering * vakantie * anderen blij kunnen maken met spullen die ik niet meer nodig heb * lastminute-uitnodigingen * bijleren * een knuffel * een spinnende Hobbes

Deze 80ste editie zorgt weer voor een kattenbonus. Leve Hobbes!

Valt het op dat wij vaak samen in de zetel liggen?

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!