Lasagne van de schoonmoeder. 🙂

Onder het motto ‘ik kan niet kappen en breken, maar help mijn zoon wel graag bij zijn verbouwingen’ zorgt mijn schoonmoeder wekelijks voor een gezonde maaltijd (en een zak vuile was die proper en gestreken terugkomt, jawel, luxebeestjes zijn we) die wij gewoon op te warmen hebben. We mogen zelfs verzoekjes doen, maaltijdgewijs.

Ik kook niet geweldig graag en nu wij kamperen in onze bouwwerf, spreekt koken mij nog minder aan. Doordat we dan ook nog eens onze vaatwasmachine hebben moeten opgeven en we dus (bijna) dagelijks moeten afwassen, lonken fastfood en afhaalmaaltijden om de hoek … Die schoonmoeder die zo graag wil helpen is dus zeer welkom hier en ik kan dat iedereen aanbevelen.

Verder ben ik vooral fan van de diepvries om iets op tafel te krijgen: diepvriesgroentjes, diepvries(nep)vlees en diepvriespatatjes/-puree. Altijd iets in huis om gemakkelijk eten op tafel te zetten en geen eten dat over datum geraakt. Verder zit tomatenpuree ook standaard in de keukenkast (en gooi ik daar gewoon in wat ik in huis heb) en ben ik fan van quiche en wokken. Receptjes ga ik hier niet delen, maar kijk gerust eens bij mijn schoonzus, die toevallig lasagne in de kijker heeft staan vandaag. Door haar gemaakt, niet door haar moeder.

Deze blogpost kadert in het project #boostyourpositivity.

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!