Snoepjeswodka deel 2!

Snoepjeswodka deel 2!


Vorig jaar experimenteerde ik al eens met snoepjeswodka. Mijn vriend kwam onlangs met een nieuw idee af en dan moet ik dat testen. Ah ja. Het is ook te gemakkelijk om te maken natuurlijk.

Mijn vriend is een grote fan van vliesbloesem en ik leerde vorig jaar dat harde snoepjes het beste werken om op te lossen in wodka. Ik had er zelf nog niet aan gedacht eigenlijk, maar die snoepjes van Ricola zijn eigenlijk ideaal voor deze DIY! Deze post is trouwens niet gesponsord, hoor, ik weet ook niet of Ricola akkoord gaat met de herbestemming van hun snoepjes.

Snoepjeswodka vlierbloesem nodig

Deze DIY is echt te gemakkelijk, dus leg ik die nog kort even uit.

Snoepjeswodka vlierbloesem een doosje

Koop de goedkoopste wodka die je kan vinden. Koop Ricolasnoepjes (of andere harde snoepjes) in je favoriete smaak. Doe de snoepjes in de wodka (ik deed er een volledig doosje in) en laat een dag rusten. Schud en laat nog een dag rusten. Drink en geniet! Met mate, he!

Na een dag zag de wodka melkwit met schilfers, maar nog een dag later was dat gelukkig helemaal in orde en kreeg die het logischere lichtroze kleurtje.

Snoepjeswodka vlierbloesem resultaat

Lekker, maar het drinkt ook een beetje als limonade, dus ga er verstandig mee om. Don’t drink and drive!

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

4 Comments

 • Tine Van Steenbergen
  May 16, 2016 at 2:46 pm

  Wat leuk! Ik zou er zelf nooit aan denken om Ricola’s op te lossen in wodka, maar ga dit zeker onthouden voor een volgend feestje 🙂

  • gerhilde
   gerhilde
   May 16, 2016 at 4:59 pm

   Inderdaad, ideaal voor een feestje!

 • Elisse
  May 16, 2016 at 10:35 pm

  Hahaha, tof! Kan best geloven dat dat vlotjes binnen gaat 😉

 • Sabine
  May 17, 2016 at 3:43 am

  Haha wat grappig om je eigen smaak te maken zeg! Nu houd ik helemaal niet van alcohol, dus ik ga het niet proberen. Maar ik denk dat je hiermee voor velen een nieuwe missie hebt gecreëerd 🙂
  Sabine recently posted…Zelf vegetarische kaas maken: zó doe je dat!My Profile

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram