Vorig jaar experimenteerde ik al eens met snoepjeswodka. Mijn vriend kwam onlangs met een nieuw idee af en dan moet ik dat testen. Ah ja. Het is ook te gemakkelijk om te maken natuurlijk.

Mijn vriend is een grote fan van vliesbloesem en ik leerde vorig jaar dat harde snoepjes het beste werken om op te lossen in wodka. Ik had er zelf nog niet aan gedacht eigenlijk, maar die snoepjes van Ricola zijn eigenlijk ideaal voor deze DIY! Deze post is trouwens niet gesponsord, hoor, ik weet ook niet of Ricola akkoord gaat met de herbestemming van hun snoepjes.

Snoepjeswodka vlierbloesem nodig

Deze DIY is echt te gemakkelijk, dus leg ik die nog kort even uit.

Snoepjeswodka vlierbloesem een doosje

Koop de goedkoopste wodka die je kan vinden. Koop Ricolasnoepjes (of andere harde snoepjes) in je favoriete smaak. Doe de snoepjes in de wodka (ik deed er een volledig doosje in) en laat een dag rusten. Schud en laat nog een dag rusten. Drink en geniet! Met mate, he!

Na een dag zag de wodka melkwit met schilfers, maar nog een dag later was dat gelukkig helemaal in orde en kreeg die het logischere lichtroze kleurtje.

Snoepjeswodka vlierbloesem resultaat

Lekker, maar het drinkt ook een beetje als limonade, dus ga er verstandig mee om. Don’t drink and drive!

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!