Tweeënhalf jaar geleden kreeg ex-collega E. haar eerste kindje, Emil. Voor hem flockte ik een slabbetje, met zijn naam en het soldaatje dat op zijn geboortekaartje stond. Tijdens de verbouwingen lukt het vaak niet om te flocken als babycadeautje, maar ik doe dat wel graag en omdat Emil zijn eigen slabbetje had gekregen, wilde ik dat voor Marie (de dochter die E. intussen ook gekregen had) ook doen. De scanner hebben we flink opgeborgen (geen overbodige luxe met dat bouwstof hier), maar vriendin D. wilde graag helpen en zij scande een deel van het geboortekaartje van Marie in.

marieIk vond een slabbetje in dezelfde kleur, dus dat kwam perfect uit. De rest hield ik simpel. De body is trouwens in biokatoen, perfect dus voor fragiele babyvelletjes.

marie-flocken-2

Nog een centje erbij en het cadeautje was compleet.

Maak jij weleens een cadeautje voor als je op babybezoek gaat?

Save

Save

Save

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!