een fijn dagje Sint-Niklaas, met kunst en kevers * lekker eten bij de broer * een leuk personeelsfeest * cadeautjes krijgen in ons wekelijks eetadresje * de katten die schattig liggen te slapen * gezelschapsspelletjes spelen * een opname van De allesweter bijwonen * de eerste keer naar de Frankfurter Buchmesse (en meteen met een gepaste editie, want Nederland en Vlaanderen waren eregast) * een reminder krijgen dat het een jaar geleden is dat mijn verhaal op Charlie is verschenen * kleuradvies krijgen van vriendinnen die iets kennen van interieur * vorderingen in de badkamer (met verf die ik dik een jaar geleden won bij Eliza) * hulp bij de verbouwingen * feest in de straat, als afterparty van de 10 zomerdagen

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!