Count your blessings #57

Count your blessings #57


een fijn dagje Sint-Niklaas, met kunst en kevers * lekker eten bij de broer * een leuk personeelsfeest * cadeautjes krijgen in ons wekelijks eetadresje * de katten die schattig liggen te slapen * gezelschapsspelletjes spelen * een opname van De allesweter bijwonen * de eerste keer naar de Frankfurter Buchmesse (en meteen met een gepaste editie, want Nederland en Vlaanderen waren eregast) * een reminder krijgen dat het een jaar geleden is dat mijn verhaal op Charlie is verschenen * kleuradvies krijgen van vriendinnen die iets kennen van interieur * vorderingen in de badkamer (met verf die ik dik een jaar geleden won bij Eliza) * hulp bij de verbouwingen * feest in de straat, als afterparty van de 10 zomerdagen

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

11 Comments

 • Mylene
  October 24, 2016 at 8:51 am

  Oh wow, ik ga dat artikel op Charlie eens lezen!

 • Goofball
  October 24, 2016 at 8:57 am

  Heel mooi bad! Onze renovaties beginnen binnenkort, ugh, ‘k wou dat ze al voorbij waren.

  Ah ik zag die kop van Charlie onlangs ergens passeren en ik dacht aan jou zonder dat ik doorhad dat ik opnieuw jouw artikel zag passeren.

  • gerhilde
   gerhilde
   October 24, 2016 at 8:04 pm

   🙂
   Succes met de renovatie (en met het kamperen)!

 • geertruurzaam
  October 24, 2016 at 9:12 am

  Op naar nummer #58, dat er nog maar veel mooie dingen mogen bijkomen!

  • gerhilde
   gerhilde
   October 24, 2016 at 8:10 pm

   Mooi gezegd. 🙂

 • Hilde
  October 25, 2016 at 8:13 am

  Haha Gerhilde nu was ik even op een dwaalspoor met die Kunst en Kevers dacht ik aan … kevers (insekten) tot ik verder doorklikte natuurlijk. 🙂 Altijd fijn, iets dat nostalgie uitademt. De Frankfurter Buchmesse leuk dat je tot daar geraakt bent. Leuk ook, je openhartige getuigenis in Charlie.

 • Saskia
  October 25, 2016 at 8:47 am

  Wat een super fijn lijstje en OH wat fijn zeg,. zo’n bad<3

 • Joyce rdt
  October 25, 2016 at 1:58 pm

  Oh spelletjes spelen vind ik altijd zo leuk, gezellig met vriendinnen. Liefs.x

 • Le petit requin
  October 28, 2016 at 9:52 am

  Oh, zo’n mooi bad! En die kleur op de muur, zalig!
  Hoe was de Frankfurter Buchmesse? Zag het op het nieuws en moest dat niet een beetje overdreven zijn, ik was direct op de trein gesprongen naar daar 😉

  • gerhilde
   gerhilde
   October 30, 2016 at 4:10 pm

   Dat is enorm groot! Het was goed, ik ben blij dat ik dat eens heb mogen doen en dit jaar was dat ideaal, met Nederland en Vlaanderen als gastland. 🙂

 • liese
  November 2, 2016 at 8:28 am

  haha ik las “voordringen” in de badkamer….

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram