Laidbare getest

Laidbare getest


Ik ben geen beautyqueen (ik gebruik bijvoorbeeld bijna nooit make-up), maar af en toe test ik toch graag iets voor mijn huid. In de zomer van 2015 zag ik deze review verschijnen bij Zolea en dat leek me wel een goed masker voor mij (ik heb net als haar een gemengde huid).

Omdat het me niet dringend leek, maar wel een goede cadeautip, pinde ik het op mijn bord met cadeautips. Dat is trouwens ook een goede tip: maak niet bij elke gelegenheid een nieuw verlanglijstje, maar maak er een (bijvoorbeeld op Pinterest dus) dat je doorheen heel het jaar kan aanvullen.

Voor mijn 31ste verjaardag kreeg ik van vrienden het For Richer for Porer Mask en de Clean as a Whistle Body Wash van Laidbare. Deze blogpost is trouwens niet gesponsord, ik deel gewoon af en toe graag mijn mening over groenere producten. Is Laidbare ook een groener merk? Jawel, hoor, de producten van Laidbare zijn 100 % natuurlijk en bevatten geen agressieve chemicaliën en synthetische stoffen. Ze zijn niet op dieren getest en ze zijn vegan. En de namen zijn leuk, dat vind ik ook een pluspunt!

For Richer for Porer Mask

for-richer-for-porer-mask laidbare

Ik gebruik al een tijdje dit product van Douce Nature om mijn puistjes wat onder controle te houden en dat werkt nog steeds goed. Ik gebruik het om de dag en kan dat gewoon onder de douche of in bad (momenteel hebben we alleen een bad, vandaar) gebruiken en meteen weer afspoelen, dus voor mij blijft dat ideaal. Een masker gebruik ik minder snel (omdat ik daar meestal niet op het juiste moment aan denk), maar ik ben toch tevreden over het masker van Laidbare. Ik ga akkoord met de review van Zolea en vind het een goede aanvulling op mijn zachte reinigingsgel, om af en toe te gebruiken.

Clean as a Whistle Body Wash

Laidbare clean-as-a-whistle-body-wash

Als douchegel gebruik ik meestal een grote verpakking (1 liter Ecover of Douce Nature) om minder afval te produceren, dus deze verpakking is voor mij best klein, maar gelukkig wel heel zuinig in gebruik. De douchegel is vrij dik van textuur en de opening is klein, waardoor ik er toch al even mee toekom. De douchegel werkt goed, maar is naar mijn gevoel wat te bloemig. Leuk om af en toe te gebruiken, dat zeker wel.

Ken jij deze producten al?

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Tags:
gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

8 Comments

 • Evi
  November 14, 2016 at 9:18 pm

  Ik had er nog niet van gehoord maar het lijken me wel fijne producten te zijn.

 • Saskia
  November 15, 2016 at 11:02 am

  Leuk zo een review. Ik kende deze producten (nog) niet.

 • Inge
  November 15, 2016 at 4:43 pm

  Ik ken Laidbare helemaal niet, interessant! Voor mij het overwegen waard. Bedankt voor je review! Ik ben naar beide producten benieuwd 🙂
  Inge recently posted…Win | Een gepersonaliseerde MoleskineMy Profile

 • Anne-Sophie
  November 15, 2016 at 6:17 pm

  Ik had er nog nooit van gehoord. Leuke namen inderdaad! Ik ben gek op maskers dus die eerste lijkt me wel eens leuk om te proberen. Kan je ze enkel online kopen of zijn ze ook ergens in de winkel te vinden?

  • gerhilde
   gerhilde
   November 15, 2016 at 6:50 pm

   Ik ben ze in winkels eigenlijk nog niet tegengekomen, dus ik vrees ervoor.

 • Madame boerenerf
  November 16, 2016 at 10:45 am

  Leuk zo een review. Ben altijd te lui om zelf internet af te struinen op zoek naar goede groene producten. Ik gebruik nooit make-up maar wel eens graag een scrub, maskertje en badolie

 • Hilde
  November 17, 2016 at 2:02 pm

  Huidvriendelijke verzorgingsprodukten die worden toegelicht trekken altijd wel m’n aandacht. Deze kende ik (nog) niet, lijkt me interessant.

 • Le petit requin
  November 21, 2016 at 1:57 pm

  Hihi, die namen zijn inderdaad heel tof! Dit merk kende ik nog niet; ik sla je bericht alleszins op voor wanneer ik nog eens iets nieuws wil testen (ben net overgestapt naar een nieuwe dagcrème, dus voorlopig genoeg nieuwigheid 😉

  En verlanglijstjes aanvullen tijdens het jaar, dat is echt zo’n gemak he! Ik was ruim als eerste klaar met mijn kerstlijstje dit jaar 🙂

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram