Ik ben geen beautyqueen (ik gebruik bijvoorbeeld bijna nooit make-up), maar af en toe test ik toch graag iets voor mijn huid. In de zomer van 2015 zag ik deze review verschijnen bij Zolea en dat leek me wel een goed masker voor mij (ik heb net als haar een gemengde huid).

Omdat het me niet dringend leek, maar wel een goede cadeautip, pinde ik het op mijn bord met cadeautips. Dat is trouwens ook een goede tip: maak niet bij elke gelegenheid een nieuw verlanglijstje, maar maak er een (bijvoorbeeld op Pinterest dus) dat je doorheen heel het jaar kan aanvullen.

Voor mijn 31ste verjaardag kreeg ik van vrienden het For Richer for Porer Mask en de Clean as a Whistle Body Wash van Laidbare. Deze blogpost is trouwens niet gesponsord, ik deel gewoon af en toe graag mijn mening over groenere producten. Is Laidbare ook een groener merk? Jawel, hoor, de producten van Laidbare zijn 100 % natuurlijk en bevatten geen agressieve chemicaliën en synthetische stoffen. Ze zijn niet op dieren getest en ze zijn vegan. En de namen zijn leuk, dat vind ik ook een pluspunt!

For Richer for Porer Mask

for-richer-for-porer-mask laidbare

Ik gebruik al een tijdje dit product van Douce Nature om mijn puistjes wat onder controle te houden en dat werkt nog steeds goed. Ik gebruik het om de dag en kan dat gewoon onder de douche of in bad (momenteel hebben we alleen een bad, vandaar) gebruiken en meteen weer afspoelen, dus voor mij blijft dat ideaal. Een masker gebruik ik minder snel (omdat ik daar meestal niet op het juiste moment aan denk), maar ik ben toch tevreden over het masker van Laidbare. Ik ga akkoord met de review van Zolea en vind het een goede aanvulling op mijn zachte reinigingsgel, om af en toe te gebruiken.

Clean as a Whistle Body Wash

Laidbare clean-as-a-whistle-body-wash

Als douchegel gebruik ik meestal een grote verpakking (1 liter Ecover of Douce Nature) om minder afval te produceren, dus deze verpakking is voor mij best klein, maar gelukkig wel heel zuinig in gebruik. De douchegel is vrij dik van textuur en de opening is klein, waardoor ik er toch al even mee toekom. De douchegel werkt goed, maar is naar mijn gevoel wat te bloemig. Leuk om af en toe te gebruiken, dat zeker wel.

Ken jij deze producten al?

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!