Begin juli werd ik voor de derde keer tante. De eerste twee keren was dat van mijn oudste zus, zij heeft twee dochters. Dochters die intussen al tieners zijn, waar ik zotte selfies mee kan nemen en die intussen ook zelf foto’s op Instagram zetten. Deze derde keer was mijn andere zus aan de beurt en werd mijn neefje geboren, bijna twee maanden te vroeg. Mijn zus had al een maand plat moeten liggen en begin juli was het zover. Een prematuurtje dus, met de nodige complicaties en spannende dagen, maar hij is een vechter en doet het goed.

Zijn ouders spelen allebei verschillende instrumenten en kozen voor een muzikaal geboortekaartje. Het motto aan de binnenkant hing vroeger bij mijn grootmoeder op het toilet en bleek ook nu toepasselijk. ‘Van het concert des levens krijgt niemand een programma …’

flocken-jonathan

Save

Save

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!