Flocken voor Jonathan

Flocken voor Jonathan


Begin juli werd ik voor de derde keer tante. De eerste twee keren was dat van mijn oudste zus, zij heeft twee dochters. Dochters die intussen al tieners zijn, waar ik zotte selfies mee kan nemen en die intussen ook zelf foto’s op Instagram zetten. Deze derde keer was mijn andere zus aan de beurt en werd mijn neefje geboren, bijna twee maanden te vroeg. Mijn zus had al een maand plat moeten liggen en begin juli was het zover. Een prematuurtje dus, met de nodige complicaties en spannende dagen, maar hij is een vechter en doet het goed.

Zijn ouders spelen allebei verschillende instrumenten en kozen voor een muzikaal geboortekaartje. Het motto aan de binnenkant hing vroeger bij mijn grootmoeder op het toilet en bleek ook nu toepasselijk. ‘Van het concert des levens krijgt niemand een programma …’

flocken-jonathan

Save

Save

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

7 Comments

 • Tante Fee
  December 16, 2016 at 4:13 pm

  Tof gedaan. En wijze raad van je grootmoeder. Blij te lezen dat het goed gaat met je neefje!

 • Becky
  December 16, 2016 at 8:33 pm

  Proficiat aan je zus, en aan jou als tante!
  Zo’n tof geboortekaartje, zeg! Al één van de leukste die ik ooit gezien heb (<3 muziek)

  • gerhilde
   gerhilde
   December 17, 2016 at 9:43 pm

   Dank je, Becky! Dat geloof ik direct. 🙂

 • Inge
  December 19, 2016 at 8:14 am

  Ik zie het flocken vaak bij jou voorbij komen. Wat is dat precies? 🙂
  Inge recently posted…DIY Soap: Every Dreamy Day zeep barMy Profile

  • gerhilde
   gerhilde
   December 19, 2016 at 8:32 pm

   Eigenlijk is het een strijkapplicatie die je zelf maakt waarmee je kleding kan pimpen. 🙂

 • Le petit requin
  December 20, 2016 at 8:18 pm

  Leuk gedaan! En zo’n vrolijk geboortekaartje!
  Le petit requin recently posted…KerstboekenmeetupMy Profile

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram