Na de geslaagde vorige editie, deed ik ook dit jaar weer mee aan de kerstkaartenruil van Meisje van Nummer 44.

Ik verstuurde mijn kerstkaartjes vrijwel onmiddellijk na het krijgen van de namen en adressen. Daardoor kregen ze die al vrij vroeg in december, maar dan kon ik het al zeker niet meer vergeten. Zelfkennis is het begin van alle wijsheid, he.

eva-mouton-kaartjes-en-strijkapplicaties

Ik stuurde vergelijkbare kaartjes naar Marieke en websiteloze Leen. Bij Marieke kon ik het echt afstemmen op haar roze smaak (en daar was ze heel blij mee), bij Leen was het een gokje, maar dat is ook al eens fijn.

kerstkaartenruil

Verder kreeg ik een kaartje van Emmy, zij leest hier blijkbaar al langer mee. Heel tof om een kaartje met zo’n persoonlijk tekstje te krijgen. zij stak ook chocolaatjes in het kaartje, dat is natuurlijk altijd lekker. Dank je, Emmy!

Ook van Joke kreeg ik een kaartje. Joke zag ik intussen al twee keer, op beide Meststoffen Meetups. Dank je, Joke!

En nu die kerstkaartjes voor vrienden en familie snel op de post doen …

Save

Save

Save

Save

Save

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!