Kathleen kreeg een zot idee en het fijne Meststoffenclubje maakte het idee wat groter. Kathleen stelde spelregels, een inspiratielijst en een mooie header op en voilà: 40 dagen bloggen werd geboren!

40 dagen bloggen tijdens de vasten, vanaf vandaag dus. Naast Dagen Zonder Vlees ga ik dus nog een uitdaging aan. Kathleen geeft iedereen 6 skipdagen (want op zondag moet je niet vasten) en dat vind ik een goed idee. Eigenlijk mag je het geheel naar eigen goesting en energie invullen (want Kathleen is een toffe en wil niemand druk aanpraten). Het is bij mij eigenlijk absoluut geen goed moment, maar dat is het nooit zeker? Ik ga de uitdaging dus aan en vermoed dat ik meer dan zes skipdagen nodig zal hebben, maar dat zullen we gaandeweg wel ondervinden.

Behalve extra schrijfwerk geeft dat natuurlijk ook extra leeswerk. Ook daar zal ik af en toe eens een skipdag moeten inlassen, denk ik. 😉

Ik ben alleszins enthousiast! Doe jij mee?

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!