#40dagenbloggen

#40dagenbloggen


Kathleen kreeg een zot idee en het fijne Meststoffenclubje maakte het idee wat groter. Kathleen stelde spelregels, een inspiratielijst en een mooie header op en voilà: 40 dagen bloggen werd geboren!

40 dagen bloggen tijdens de vasten, vanaf vandaag dus. Naast Dagen Zonder Vlees ga ik dus nog een uitdaging aan. Kathleen geeft iedereen 6 skipdagen (want op zondag moet je niet vasten) en dat vind ik een goed idee. Eigenlijk mag je het geheel naar eigen goesting en energie invullen (want Kathleen is een toffe en wil niemand druk aanpraten). Het is bij mij eigenlijk absoluut geen goed moment, maar dat is het nooit zeker? Ik ga de uitdaging dus aan en vermoed dat ik meer dan zes skipdagen nodig zal hebben, maar dat zullen we gaandeweg wel ondervinden.

Behalve extra schrijfwerk geeft dat natuurlijk ook extra leeswerk. Ook daar zal ik af en toe eens een skipdag moeten inlassen, denk ik. 😉

Ik ben alleszins enthousiast! Doe jij mee?

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

Hoera!

Over #40dagenbloggen

15 Comments

 • Evi
  March 1, 2017 at 7:26 am

  Ik doe ook mee 🙂 Nog niet helemaal zeker of het me gaat lukken en of ik inderdaad al die blogs ga kunnen lezen, maar we zien wel waar we uitkomen.

 • Samaja
  March 1, 2017 at 8:05 am

  Ik doe ook mee :-). Lijkt me echt een leuke uitdaging. Al stel ik me ook wel de vraag of ik het ga volhouden en wie dat allemaal gaat komen lezen. Maar toch, ik ga ervoor :-).

 • Sofie
  March 1, 2017 at 8:23 am

  Ik ben benieuwd 🙂 ik hou me maar aan dagen zonder vlees voorlopig, maar als dit volgend jaar ook moest doorgaan dan wil ik het wel proberen!
  Sofie recently posted…Groene shop ervaring: WaarMy Profile

 • fieke
  March 1, 2017 at 8:45 am

  Het zal inderdaad extra leeswerk met zich meebrengen… Ik probeer op vrije momenten wat vooruit te schrijven, en de blogplanning zal ook een handige tool zijn. Wellicht zullen er hier ook meer dan zes snipperdagen nodig zijn, maar al een chance dat Kathleen inderdaad een toffe is 🙂

 • geertruurzaam
  March 1, 2017 at 10:37 am

  Ik heb momenteel al meer ideeën voor blogposts dan ik gerealiseerd krijg, dus ik doe niet mee. Merk dat ik misschien zelfs wel te vaak blog – of te weinig tijd besteed aan andere zaken, zo zou je het ook kunnen bezien.
  Ik kan dan ook niet garanderen dat ik alles zal kunnen gaan lezen ;-), maar ik zal mijn best doen!

 • Sophie
  March 1, 2017 at 1:24 pm

  Ik ga ook meedoen, maar zal niet alle 40 dagen een berichtje online zetten. Wil wel elke dag een blogje schrijven en op die manier vooruit werken en alle dagen wat op social media plaatsen.
  Sophie recently posted…Ooit gehoord van HCHWA-d (oftewel de Katwijkse ziekte)?My Profile

  • gerhilde
   gerhilde
   March 1, 2017 at 5:21 pm

   Ik ga het net omgekeerd doen, denk ik. Niet alle dagen bloggen, maar wel (idealiter) 6 keer per week iets online laten komen. 🙂

 • Anne-Sophie
  March 1, 2017 at 1:51 pm

  Wow, dat lijkt me een serieuze uitdaging! Ik doe zelf niet mee, maar ga wel meelezen, ik kijk ernaar uit! Maar wees niet te streng voor jezelf he, al die uitdagingen, een mens zou er nog meer stress van krijgen dan hij door gewoon te leven in onze moderne wereld al heeft en bloggen moet nog altijd plezant blijven he. Dus neem maar zoveel skipdagen als je nodig hebt, niemand die je dat kwalijk zal nemen. Héél veel succes! 😀

  • gerhilde
   gerhilde
   March 1, 2017 at 5:34 pm

   Ik leg mezelf graag een uitdaging op, maar ik kan ook snel genoeg ‘foert’ zeggen. Dank voor je advies. 🙂

 • Sofie
  March 1, 2017 at 1:57 pm

  Ik doe ook mee, maar ik herken de lees- en schrijfstress. Ik ga voor 20 dagen bloggen, omdat het leuk moet blijven.

 • Liese
  March 1, 2017 at 8:37 pm

  Ik niet maar ik volg mee!!!

 • ElsS
  March 1, 2017 at 9:22 pm

  Ik ga ook passen, hou voorlopig mijn eigen ritme aan om extra druk te vermijden. Ik probeer wel extra te lezen en wie weet, volgend jaar? Veel succes alvast

 • Joni
  March 2, 2017 at 4:01 pm

  Ik doe mee! Joepie 🙂
  Joni recently posted…Detox kuur’tje met Tastea.My Profile

 • Silke
  March 2, 2017 at 9:34 pm

  We zijn weer ergens aan begonnen hé, haha! Veel succes!

 • Goofball
  March 3, 2017 at 1:41 pm

  Yep ik doe mee. ‘k zit er al dichtbij dus met een extra effortke zou dat moeten lukken. Anderzijds zijn de komende 6 weken de drukste van mijn jaar dus ‘k kan ook helemaal de mist ingaan

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram