In Paperchase in Londen vond ik fijn knutselgerief dat ik niet kon laten liggen. Waarschijnlijk kan je het in België ook kopen, maar ik kwam het eigenlijk nog niet tegen.

Ze noemen het paper poetry, wat het ook extra poëtisch maakt natuurlijk. Het is eigenlijk een lijmstift en koperfolie. Je schrijft met de lijmstift een boodschap op bijvoorbeeld een kaartje, drukt de folie erop, laat het drogen en trekt de folie er weer af. De koperfolie blijft enkel hangen waar er lijm hing.

paper poetry benodigdheden

paper poetry geplakt

Mijn eerste probeersel was een envelop voor de verjaardag van het petekindje van mijn vriend. Svea werd vorige week namelijk 5 jaar!

paper poetry afgehaald

Het effect bleek nogal moeilijk op foto vast te leggen, al geeft deze collage toch een beetje een idee.

paper poetry resultaat

Zo gemakkelijk dat je het zelfs kan doen in een verbouwing. Na deze dingen begonnen mijn vingers al te jeuken om nog meer te versieren, maar daarvoor moet ik eerst nog even langs een knutselwinkel om blanco kaarten te kopen.

Kende jij deze techniek al? Hou jij ook van gemakkelijke ‘knutseltussendoortjes’?

Save

Save

Save

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!