#40dagenbloggen: ik vind het een fijne uitdaging, maar niet altijd evident. Enfin, tot nu toe lukt het goed en ben ik positief. Of ik volgende week nog evenveel inspiratie zal hebben, is nu moeilijk te voorspellen …

Vandaag deel ik graag enkele blogposts die ik graag gelezen heb tijdens #40dagenbloggen.

1 Kellyjade.be – Wetenschappelijke wist-je-datjes – 4
Kelly haar blog volg ik al een paar jaar, sinds ik haar leerde kennen op een blogmeeting. Op de eerste blogmeeting van de Meststoffencursus was zij ook en dat was een fijn weerzien. Zij blogt over de naaisels die ze maakt, over haar tattoos, over lezen, over andere creatieve uitspattingen en over wetenschap. Ik ben weinig wetenschappelijk aangelegd, maar haar wist-je-datjes vind ik wel interessant!

2 Greet on the way – Maak werk van je zaak: voor werkzoekenden die zelfstandige willen worden
Met Greet organiseerde ik een give-away, ik mocht een massage weggeven van haar. Zij is haar eigen massagezaak aan het uitbouwen in Beerse en krijgt daarin ondersteuning. Daarover vertelt ze meer in haar blogpost. Over de make-over die ze haar eigen huisstijl gaf, schreef Kathleen ook een stuk.

3 Fiekefatjerietjes – Samen voor minder verpakkingen
Fieke volg ik al enkele jaren. We waren ooit zelfs op dezelfde babyborrel, maar herkenden elkaar niet (ik blogde toen nog anoniem). Sindsdien zagen we elkaar al wel een paar keer (ook op de blogmeetings van de Meststoffencursus) en ik kreeg zelfs een geboortekaartje van haar schattige dochter! Vorige week schreef zij over de herbruikbare zakjes die Dagen Zonder Vlees gratis uitdeelt. Je kan ze nog ophalen, tot einde voorraad, bij Kabas in Mechelen, en Greenway (vestigingen in Antwerpen, Leuven, Gent of Brussel).

4 Tifosanele – Op naar een gezonder leven
Nele had zich halverwege februari voorgenomen om wat gezonder te gaan leven en deelde halverwege maart haar bevindingen. Ik krijg ook regelmatig zulke opstoten, maar doe er niet altijd evenveel mee. Leuk om te lezen hoe het bij anderen gaat!

5 Big City Life – We doen vandaag alsof het woensdag is #40dagenbloggen
Ik ben zo blij dat Romina weer vaker beginnen te bloggen is! Ze schrijft met veel humor en zelfrelativering en dat vind ik heerlijk om te lezen. Het zou echt leuk zijn mocht ze weer beginnen met haar rubriek Geweldig & Gênant, daarbij moest ik toch echt vaak hardop lachen. Dat ik een blogpost kies met veel babyfoto’s lijkt misschien niets voor mij, maar Romina brengt het op haar manier, waardoor dat echt niet stoort. Emma is ook echt geweldig schattig en ze heeft dezelfde schoenen als ik. Allemaal pluspunten!

 

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!