Graag gelezen tijdens #40dagenbloggen


#40dagenbloggen: ik vind het een fijne uitdaging, maar niet altijd evident. Enfin, tot nu toe lukt het goed en ben ik positief. Of ik volgende week nog evenveel inspiratie zal hebben, is nu moeilijk te voorspellen …

Vandaag deel ik graag enkele blogposts die ik graag gelezen heb tijdens #40dagenbloggen.

1 Kellyjade.be – Wetenschappelijke wist-je-datjes – 4
Kelly haar blog volg ik al een paar jaar, sinds ik haar leerde kennen op een blogmeeting. Op de eerste blogmeeting van de Meststoffencursus was zij ook en dat was een fijn weerzien. Zij blogt over de naaisels die ze maakt, over haar tattoos, over lezen, over andere creatieve uitspattingen en over wetenschap. Ik ben weinig wetenschappelijk aangelegd, maar haar wist-je-datjes vind ik wel interessant!

2 Greet on the way – Maak werk van je zaak: voor werkzoekenden die zelfstandige willen worden
Met Greet organiseerde ik een give-away, ik mocht een massage weggeven van haar. Zij is haar eigen massagezaak aan het uitbouwen in Beerse en krijgt daarin ondersteuning. Daarover vertelt ze meer in haar blogpost. Over de make-over die ze haar eigen huisstijl gaf, schreef Kathleen ook een stuk.

3 Fiekefatjerietjes – Samen voor minder verpakkingen
Fieke volg ik al enkele jaren. We waren ooit zelfs op dezelfde babyborrel, maar herkenden elkaar niet (ik blogde toen nog anoniem). Sindsdien zagen we elkaar al wel een paar keer (ook op de blogmeetings van de Meststoffencursus) en ik kreeg zelfs een geboortekaartje van haar schattige dochter! Vorige week schreef zij over de herbruikbare zakjes die Dagen Zonder Vlees gratis uitdeelt. Je kan ze nog ophalen, tot einde voorraad, bij Kabas in Mechelen, en Greenway (vestigingen in Antwerpen, Leuven, Gent of Brussel).

4 Tifosanele – Op naar een gezonder leven
Nele had zich halverwege februari voorgenomen om wat gezonder te gaan leven en deelde halverwege maart haar bevindingen. Ik krijg ook regelmatig zulke opstoten, maar doe er niet altijd evenveel mee. Leuk om te lezen hoe het bij anderen gaat!

5 Big City Life – We doen vandaag alsof het woensdag is #40dagenbloggen
Ik ben zo blij dat Romina weer vaker beginnen te bloggen is! Ze schrijft met veel humor en zelfrelativering en dat vind ik heerlijk om te lezen. Het zou echt leuk zijn mocht ze weer beginnen met haar rubriek Geweldig & Gênant, daarbij moest ik toch echt vaak hardop lachen. Dat ik een blogpost kies met veel babyfoto’s lijkt misschien niets voor mij, maar Romina brengt het op haar manier, waardoor dat echt niet stoort. Emma is ook echt geweldig schattig en ze heeft dezelfde schoenen als ik. Allemaal pluspunten!

 

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

Hoera!

Over #40dagenbloggen

9 Comments

 • Kreanimo
  March 31, 2017 at 7:14 am

  Die had ik niet allemaal gezien/gelezen.

  Leuk van je!

 • Goofball
  March 31, 2017 at 9:13 am

  de meeste heb ik nog niet gelezen. ‘t is nogal moeilijk alles bij te houden met de #40dagenbloggen, dus ik focus op de bloggers die al in mijn feed stonden (al heb ik er deze week een paar bijgevoegd)

  • gerhilde
   gerhilde
   March 31, 2017 at 3:49 pm

   Ja, dat geloof ik, ik vind het ook wat moeilijk om alles te volgen. Nog even en het is Pasen! 😉

 • Tante Fee
  March 31, 2017 at 5:00 pm

  Leuk overzicht, bedankt voor de tips!

 • fieke
  March 31, 2017 at 7:39 pm

  Leuk overzicht! Ik vind dat er zo veel geschreven word, en merk dat ik veel posts oversla of maar diagonaal lees. Misschien ga ik een beetje blij zijn als het bloggen wat minder frequent is, zowel omdat ik dan minder tijd ‘moet’ steken in mijn eigen blog (ik zie het niet als een verplichting hoor), maar vooral omdat ik dan weer meer ga kunnen lezen bij anderen!
  En op de volgende babyborrel zullen we elkaar alvast wel al kennen ;-).

  • gerhilde maakt
   March 31, 2017 at 8:25 pm

   Inderdaad! Al kwam mijn vriend er pas afgelopen weekend mee af dat er sprake is van een broertje/zusje voor Jana.
   Ik zal stiekem ook blij zijn als ik weer wat meer kan lezen bij iedereen. 🙂

 • Joyce rdt
  April 1, 2017 at 1:52 pm

  Wat leuk zo’n lijstje. Ik vind het altijd tof om nieuwe blogs te ontdekken, vooral omdat ik merk dat er steeds meer blogs die ik volg gaan stoppen. Liefs.x

 • Leen
  April 3, 2017 at 4:28 pm

  Weer een paar (schijnbaar leuke) nieuwe blogs ontdekt! Dankjewel daarvoor.

 • KellyJade
  April 4, 2017 at 12:14 pm

  Bedankt voor de vermelding 😉 Ik ben blij dat ik je toch wat kan boeien met wetenschap. Ik hoop dat ze niet gaan vervelen, mijn wist je datjes!

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram