Eind 2016 bestelde ik een hele hoop kaartjes bij Eva Mouton en ook enkele strijkapplicaties. Ik heb een zwak voor strikken en dacht die wel te kunnen gebruiken. Twee strikken gaf ik weg met de kerstkaartenruil, twee andere had ik hier nog rondslingeren.

Toen kwam er een gaatje in mijn fuchsia T-shirt. Ik had weinig zin om hetzelfde garen te zoeken en eigenlijk vind ik mijn oplossingen met flockfolie vaak leuker. Ja hoor, ik naai gaatjes niet dicht, ik strijk die gewoon toe en geef het kledingstuk zo een tweede leven, inclusief nieuwe versiering!

Alleen ligt mijn flockfolie momenteel diep verstopt in de kast. De strikjes lagen wel in de buurt en zo was mijn probleem binnen de vijf minuten opgelost.

strik en gaatje na

Ik vrees dat er in de strik snelle scheurtjes zullen komen dan in de flockfolie die ik normaal gezien gebruik, maar ik vind het toch een mooie oplossing. Het T-shirt overleefde alvast een eerste draagdag, ik vermoed dat er nog vrij veel zullen volgen.

strik plaats

Verzin jij ook graag creatieve (luie) oplossingen?

Save

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!