Naar aanleiding van mijn vorige blogpost, speelde ik al met het idee om verschillende leuke karaffen uit te zoeken voor jullie, Fieke haar reactie op die blogpost trok me over de streep.

De eerste karaf hebben wij in tweevoud gekocht, enkele maanden geleden. De kurk is niet alleen mooi, maar ook handig als je de karaf buiten gebruikt, om insecten niet van je drankje te laten proeven. De tweede is van gerecycled glas en heeft daardoor een groenige schijn. De derde karaf vind ik zo vrolijk! Die lijkt uit de paascollectie te komen dus ik weet niet hoelang die nog in het assortiment zal zitten. Kraantjeswater filteren is doorgaans niet nodig (die kalk is eigenlijk gewoon gezond), maar doe je het toch liefst (eventueel voor je apparaten, want die houden natuurlijk niet van kalk), dan kan dat met deze kan met filter.

De eerste karaf heb je in verschillende formaten, ook een smallere die in de koelkast past, maar deze vind ik persoonlijk mooier. Deze karaf heeft een handig schenksysteem, net als de tweede karaf. De derde karaf heeft een zeefje, zodat er niets in het glas valt bij het inschenken. De laatste karaf is perfect te gebruiken met de VitaJuwel-staaf (al geloof ik persoonlijk niet echt in de werking), ook zonder staaf vind ik de karaf elegant.

Dit artikel bevat affiliate links.
Het kost jou niks, maar als jij erop klikt en een aankoop doet,
krijg ik een percentje en zo steun je dus mijn blog,
gratis en voor niets.

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!