Count your blessings #64

Count your blessings #64


dat ik deze rubriek gewoon al 64 edities lang volhoud, dit is duidelijk mijn langstlopende rubriek * na een paar bange dagen een kat hebben die opnieuw oké is (zijn linkerpoten blijven half verlamd, maar hij leert ze toch gebruiken en eten lukt nog niet geweldig, maar ça va wel eigenlijk) * een fijne creatieve workshop volgen * vorderingen in de verbouwingen (bezetsel in de living, een gerenoveerd plafond in de slaapkamer …) * fijne uitstapjes met vrienden en vriendinnen * bijbabbelen * genieten van het goede weer en de fietstochtjes in de zon * uit mijn leesdip geraken (dankzij boeken die vlot lezen, zoals dit boek) * dat ik met mijn blog mensen kan blijven inspireren * mijn eerste keer yoga in het park

 

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

7 Comments

 • Ines
  June 16, 2017 at 5:19 pm

  oeh yoga in het park, klinkt plezant!

 • Daisy
  June 16, 2017 at 10:12 pm

  Een hele toffe rubriek. We zouden daar eens vaker stil bij moeten staan en genieten van de goede dingen. Hopelijk komt alles goed met de kat.
  Daisy recently posted…Love pattern #9My Profile

 • anna berg
  June 17, 2017 at 9:34 am

  Mooi. Ik tel ze ook, die blessings.

 • Tante Fee
  June 17, 2017 at 10:06 am

  Ai, heel veel sterkte voor je kat! Akelig hè, als ze plots zo slecht gaan… Ik duim!

 • Zo simpel is dan geluk
  June 18, 2017 at 7:03 pm

  Heerlijk van die fijne geluksmomentjes!

 • Silke
  June 23, 2017 at 5:48 pm

  Hahaha, toen ik doorklikte naar die instagrampost van Nina, stond er een reactie van mijn schoonzus bij 😀 zalig!

  en driewerf hoera dat Jip zich toch al een beetje beter voelt <3

 • annelotte
  June 23, 2017 at 6:11 pm

  Wat een positieve blogpost. Hier word ik nou echt blij van 🙂

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram