dat ik deze rubriek gewoon al 64 edities lang volhoud, dit is duidelijk mijn langstlopende rubriek * na een paar bange dagen een kat hebben die opnieuw oké is (zijn linkerpoten blijven half verlamd, maar hij leert ze toch gebruiken en eten lukt nog niet geweldig, maar ça va wel eigenlijk) * een fijne creatieve workshop volgen * vorderingen in de verbouwingen (bezetsel in de living, een gerenoveerd plafond in de slaapkamer …) * fijne uitstapjes met vrienden en vriendinnen * bijbabbelen * genieten van het goede weer en de fietstochtjes in de zon * uit mijn leesdip geraken (dankzij boeken die vlot lezen, zoals dit boek) * dat ik met mijn blog mensen kan blijven inspireren * mijn eerste keer yoga in het park

 

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!