Vandaag word ik 32! Ik vind het niet echt een speciale leeftijd, maar wel het ideale moment om naar de volgende verjaardag af te tellen. Drie is mijn favoriete cijfer, dus 33 vind ik toch al wat specialer. Toen ik 30 werd, telde ik ook af met een lijstje en ik vond dat eigenlijk best fijn om te doen. Deze keer begon ik al heel vroeg aan mijn puntjes, omdat ik een evenwichtig lijstje wilde krijgen. Al herkennen trouwe bloglezers waarschijnlijk veel van mijn vorige editie. Wat toen leuk was, doe ik nu graag opnieuw.

Ik ga trouwens graag voor realistische puntjes. Elke maand iets doen werkt niet meer als je het één keer een maand vergeet, dus kies ik eerder voor twaalf keer iets doen. Dat komt op hetzelfde neer, maar je kan ook nog inhalen als het een keer niet lukt. Zelfkennis is het begin van alle wijsheid. Niet?

Op de foto staat trouwens The Circle Bridge, een brug in Kopenhagen die bestaat uit vijf cirkels. Je kan in één rechte lijn de overkant bereiken of je kan je pas vertragen en even rondkijken in de verschillende cirkels op de brug. Best een toepasselijke foto dus voor deze rubriek.

1. 2500 km fietsen
2. 12 nieuwe horecazaken bezoeken in Antwerpen
3. naar een theatervoorstelling gaan
4. de landsgrenzen verlaten
5. mijn 600ste blogbericht posten (dit bericht is nummer 467)
6. afvallen
7. 6 dingen flocken
8. gemiddeld 10 000 stappen per dag zetten
9. op citytrip gaan in eigen land
10. 75 % van de dagen vegetarisch eten
11. op uitstap gaan met de nichtjes
12. 20 boeken lezen
13. deelnemen aan 1 kerstmarkt en 3 gewone marktjes
14. 6 items van mijn Pinterestbord zoetigheid maken
15. 6 items van mijn Pinterestbord DIY maken
16. 6 items van mijn Pinterestbord kokeneteken maken
17. mijn bijberoep uitbouwen
18. de binnenmuren in ons huis schilderen
19. 33 kaartjes versturen met de post
20. naar een comedian gaan kijken
21. de zee zien
22. de zonsondergang zien aan de kaaien
23. naar de sauna/hamam gaan
24. de centjesvloer leggen in het toilet
25. naar de cinema gaan, liefst in de Cartoon’s
26. 100 items weggooien/weggeven
27. 3 musea bezoeken in Antwerpen
28. gaan wandelen op de Kalmthoutse Heide
29. zomaar een cadeautje kopen voor mijn vriend
30. een dagje weg met vriendin S.
31. een dagje weg met vriendin D.
32. een creatieve workshop volgen
33. naar de Verbeke Foundation gaan

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!