Puntje 19 van mijn uitdagingenlijstje voor mijn 33ste verjaardag is ’33 kaartjes versturen met de post’ en daarvoor kan ik jullie hulp gebruiken! Ik stuur graag kaartjes en ik krijg ook graag post, maar voor verjaardagen bijvoorbeeld denk ik er vaak te laat aan. Ook is het eigenlijk gewoon leuker om zomaar eens een kaartje te krijgen, niet? Dan krijg je niet enkel rond Kerstmis en rond je verjaardag leuke post …

Ik kan 33 kaartjes sturen naar familie en vrienden, maar ik zou het ook leuk vinden om enkele bloglezers te verrassen met een kaartje. Krijg je zelf ook graag post? Stuur dan een mailtje naar [email protected] met je naam en adres, je geboortedatum en eventuele andere speciale data voor jou. Ik kan niet beloven dat ik je juist dan een kaartje zal sturen, maar een verrassing blijft sowieso het leukste, he. Ik hoop op veel reacties, een stuk of 33 zou fijn zijn. 🙂

Krijg jij graag post?

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!