Kaartjes!

Kaartjes!


Puntje 19 van mijn uitdagingenlijstje voor mijn 33ste verjaardag is ’33 kaartjes versturen met de post’ en daarvoor kan ik jullie hulp gebruiken! Ik stuur graag kaartjes en ik krijg ook graag post, maar voor verjaardagen bijvoorbeeld denk ik er vaak te laat aan. Ook is het eigenlijk gewoon leuker om zomaar eens een kaartje te krijgen, niet? Dan krijg je niet enkel rond Kerstmis en rond je verjaardag leuke post …

Ik kan 33 kaartjes sturen naar familie en vrienden, maar ik zou het ook leuk vinden om enkele bloglezers te verrassen met een kaartje. Krijg je zelf ook graag post? Stuur dan een mailtje naar [email protected] met je naam en adres, je geboortedatum en eventuele andere speciale data voor jou. Ik kan niet beloven dat ik je juist dan een kaartje zal sturen, maar een verrassing blijft sowieso het leukste, he. Ik hoop op veel reacties, een stuk of 33 zou fijn zijn. 🙂

Krijg jij graag post?

Tags: ,
gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

2019 …

2018 …

9 Comments

 • fieke
  August 16, 2017 at 10:10 am

  Hartjes voor echte post!

 • Sofie
  August 16, 2017 at 11:00 am

  Hihi, ik hou van post! Ik ga mijn adres sturen 😉

 • José
  August 16, 2017 at 7:37 pm

  Wat leuk !

 • Unique Marieke
  August 16, 2017 at 7:59 pm

  Ik vind dat zalig, echte ‘oude’ brievenbuspost! Geweldig! Ik ben altijd zo blij als een ei als er een (onaangekondigd) pakje of brief in de brievenbus valt!

 • Tante Fee
  August 16, 2017 at 9:01 pm

  Daarstraks aan de afwas bedacht ik nog hoe geweldig het eigenlijk is om een ‘ouderwetse’ brief of kaart met de post te krijgen 🙂 Keitof initiatief!

 • Evi
  August 17, 2017 at 8:27 pm

  Echte post is zo fijn om te krijgen! Superleuk initiatief!

 • Doris
  August 18, 2017 at 5:07 pm

  Yes, please. Ik heb het gevoel dat ik tot de uitstervende Mohikanen behoor als nog steeds papieren post stuurder. Ik ga je mailen.

 • Hilde
  September 17, 2017 at 2:10 pm

  Het heeft toch nèt dat tikkeltje meer, een ècht kaartje sturen. Sinds kort ben ik begonnen met snail mail in combinatie met…rara…kaartjes. Tegen alle verwachtingen in ben ik zelfs buiten m’n eigen comfortzone getreden en heb de stap durven zetten om pennenvriendinnen aan te schrijven die ik nog nooit ontmoet heb. Benieuwd naar het vervolg 🙂

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram