Hobbes die zijn krabpaal effectief gebruikt en er vaak zelf op/naast slaapt * slow citytripping in Kopenhagen * een leuke familiedag in Aqualibi * verjaren * cadeautjes krijgen * mijn traktatie op het werk die goed ontvangen wordt * vorderingen in de slaapkamer (we kunnen binnenkort ons bed verhuizen) * op een marktje staan met vriendin S. * mensen kunnen helpen * aankopen uit onverwachte hoek * vakantie hebben * de katten die schattig komen knuffelen * bijbabbelen met ex-collega’s * cactussen krijgen * Museumnacht * nieuwe plekjes ontdekken * naar de Lokerse Feesten gaan met heerlijk weer * een snellere blog * een fijne dag met de leesclub * een fietstocht langs het water * een gezellig familieweekend met prachtig weer * de dag zelf uitgenodigd worden voor een toffe voorstelling

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!