de slaapkamer die bijna afgewerkt is * vakantie hebben * om in huis te werken (bouwverlof dus 🙂 ) en om weer iets trager te leven * onze gekregen cactussen verpotten (al zijn die naalden in je vingers niet echt blessings natuurlijk) * Jip uit zijn lijden kunnen laten verlossen (en dus niet onnodig moeten laten afzien) * op zijn laatste dag een filmpje maken van Jip (toen ik natuurlijk nog niet wist dat het zijn laatste dag zou zijn en hij nog oké was) * veel steun krijgen na zijn overlijden * een nuttige teamdag op het werk met interessante inzichten * bijbabbelen * Hobbes die openbloeit * een leuke creatieve cursus volgen * toch mogen starten aan de opleiding juwelier/goudsmid * het besef dat ik mij over vier jaar waarschijnlijk goudsmid mag noemen (HOE COOL IS DAT?) * gaan wandelen op een mooie septemberdag

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!