veel inspiratie hebben voor nieuwe juwelen * leuke vooruitzichten op bijberoepvlak * verhuizen naar de mooie slaapkamer * mijn kleren na bijna drie jaar opnieuw in een kast kunnen leggen * opnieuw kleedjes netjes kunnen weghangen * en dus opnieuw kleedjes kunnen dragen * samen met mijn vriend een extra kast uitdenken voor in de slaapkamer * mijn vriend die alles uitrekent, bestelt en in elkaar knutselt * het boek voor de leesclub kunnen lenen * het boek op tijd uitgelezen krijgen voor de bijeenkomst van de boekenclub * nog altijd zonder handschoenen kunnen fietsen * opnieuw oorbellen kunnen dragen (mijn vriend prikte het gaatje dat achteraan een beetje was dichtgegroeid weer open, hopelijk blijft het open) * weinig regen tijdens het fietsen van en naar het werk * veel middagwandelingen kunnen doen * een Indian Summer in oktober * rustig wandelen in de Kalmthoutse Heide

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!