Cadeautip: gepersonaliseerde kalender en ik geef wat weg!

Cadeautip: gepersonaliseerde kalender en ik geef wat weg!


Tot een paar jaar terug maakte ik voor Kerstmis telkens een kalender voor mijn ouders, broer en zussen, met foto’s van het afgelopen jaar. Leuk om te maken, te geven en te hebben. Het werd al snel een vaste gewoonte, waardoor mijn zus altijd extra moeite deed om er goed uit te zien als we samen kwamen met de familie, want ‘wie weet zit ons Gerhilde weer foto’s te nemen voor de kalender’. De gewoonte viel weg toen we naar onze bouwwerf verhuisden (drie jaar geleden al intussen), maar dit jaar kriebelde het opnieuw. We hebben weer wat ruimte in huis en dat geeft ook wat ruimte in het hoofd. We gingen in augustus ook op weekend met de familie naar d’Ardennen dus dat leverde ook al wat mooie plaatjes op. Digitale en analoge, want mijn vriend is weer meer bezig met zijn analoge fotografie.

Smartphoto zag een nieuwe samenwerking wel zitten en gaf mij al een deel van het budget voor vijf kalenders, zodat elk koppel een kalender kan krijgen. Altijd leuk om mensen in hun verjaardagsmaand te zetten en om de foto’s een beetje af te stemmen op de maand in kwestie. Al is dat niet altijd gemakkelijk als je pas in september beslist dat je opnieuw een familiekalender wil maken en je de rest van de familie niet wil inschakelen, opdat het een beetje een verrassing zou zijn.

Hoewel, verrassing … Dan zou ik er beter over zwijgen op mijn blog. Nu kunnen we eens testen wie hier echt komt lezen. πŸ˜‰

smartphoto alle kalenders

Degene die het meest voorkomt op de familiekalender is uiteraard de jongste telg van de familie: neefje Jonathan! Altijd dankbaar om te portretteren, zo’n jong familielid.

smartphoto kalender juli

Van Smartphoto mag ik nog iemand blij maken met een budget van 25 euro om een fotoproduct te maken. Wat het wordt, mag je helemaal zelf kiezen. Het is natuurlijk ook het ideale moment om kerstkaartjes te maken.

Wat moet je doen om deel te nemen? Gewoon een reactie achterlaten onder deze blog met hoe vaak jij denkt dat Jonathan voorkomt op de familiekalender. Als er meedere correcte antwoorden zijn, trek ik een naam. Meedoen kan tot en met 30 november. De winnaar wordt bekendgemaakt op mijn Facebookpagina.

Ik kreeg een deel van de fotoproducten, dit had geen invloed op mijn mening.

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

13 Comments

 • Els M
  November 24, 2017 at 8:51 am

  Zo een schattigaard moet er toch wel een keer of 7 instaan denk ik… Mooie kalender!

 • Mel
  November 24, 2017 at 9:42 am

  Wat een leuk kerstcadeau!

 • Becky
  November 24, 2017 at 11:18 am

  Tof! Mijn tante maakt ook ieder jaar een kalender met foto’s van de familie, dat is hier ook altijd een gewaardeerd cadeau. Ik schat dat er 8 foto’s met Jonathan in jouw kalender staan.

 • Vriendin D.
  November 24, 2017 at 11:41 am

  Ik gok op 6 foto’s.

 • Lottes Anekdotes
  November 24, 2017 at 12:03 pm

  Ik denk dat er 6 foto’s van die koddigaard in zullen staan πŸ™‚

 • Le petit requin
  November 24, 2017 at 1:12 pm

  En weeral een leuke vraag om iets weg te geven! Echt tof dat je op zoek gaat naar een originele manier i.p.v. de “standaard” vragen bij een wedstrijd!
  Ik gok dat Jonathan 5x in de kalender staat πŸ™‚

 • Tante Fee
  November 25, 2017 at 8:29 am

  Hier ook een jaarlijkse traditie, de fotokalender als kerstkado ☺ Plezant hΓ¨! Ik gok op 11 foto’s van je neefje … spannend!!!

 • Lize
  November 25, 2017 at 11:58 am

  Wat een leuk idee om zo’n zelfgemaakte kalenders cadeau te geven! Ik denk dat Jonathan 12 x op de kalender staat.

 • Evi
  November 25, 2017 at 4:18 pm

  Leuk he! Wij maakten dit jaar ook kalenders voor de grootouders πŸ™‚

 • Mona Zane
  November 26, 2017 at 12:17 pm

  Mijn broer geeft mijn moeder ook elk jaar een kalender met foto’s van zijn twee spruiten. Dat maakt mij soms ‘jaloers’. Hij weet elk jaar wat te geven, voor mij is het altijd opnieuw zoeken naar iets leuks. Het wordt tijd dat ik eens een kat of een hond in huis ga halen, bij gebrek aan kinderen. Kan ik ook eens een kalender maken. Benieuwd dewelke mijn moeder dan omhoog gaat hangen in de keuken.

  Ik gok dat Jonathan 6 keer in de kalender staat.

 • griet
  November 30, 2017 at 5:03 pm

  Misschien staat het neefje er wel 10 keer op! Dan kan ik gelijk ook aan de slag πŸ™‚

  • gerhilde
   gerhilde
   December 2, 2017 at 6:38 pm

   Op de valreep nog een correct antwoord: Jonathan staat inderdaad tien keer op de kalender. Proficiat, Griet!

 • Leen
  December 13, 2017 at 2:54 pm

  Ik wilde op 12 gokken, dus zou sowieso niet gewonnen hebben πŸ™‚ Maar zo’n familiekalender is leuk he? Ik maak er ook jaarlijks eentje voor mijn ouders, en af en toe ook voor mijn grootouders (wanneer ik genoeg foto’s heb verzameld).

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram