Tot een paar jaar terug maakte ik voor Kerstmis telkens een kalender voor mijn ouders, broer en zussen, met foto’s van het afgelopen jaar. Leuk om te maken, te geven en te hebben. Het werd al snel een vaste gewoonte, waardoor mijn zus altijd extra moeite deed om er goed uit te zien als we samen kwamen met de familie, want ‘wie weet zit ons Gerhilde weer foto’s te nemen voor de kalender’. De gewoonte viel weg toen we naar onze bouwwerf verhuisden (drie jaar geleden al intussen), maar dit jaar kriebelde het opnieuw. We hebben weer wat ruimte in huis en dat geeft ook wat ruimte in het hoofd. We gingen in augustus ook op weekend met de familie naar d’Ardennen dus dat leverde ook al wat mooie plaatjes op. Digitale en analoge, want mijn vriend is weer meer bezig met zijn analoge fotografie.

Smartphoto zag een nieuwe samenwerking wel zitten en gaf mij al een deel van het budget voor vijf kalenders, zodat elk koppel een kalender kan krijgen. Altijd leuk om mensen in hun verjaardagsmaand te zetten en om de foto’s een beetje af te stemmen op de maand in kwestie. Al is dat niet altijd gemakkelijk als je pas in september beslist dat je opnieuw een familiekalender wil maken en je de rest van de familie niet wil inschakelen, opdat het een beetje een verrassing zou zijn.

Hoewel, verrassing … Dan zou ik er beter over zwijgen op mijn blog. Nu kunnen we eens testen wie hier echt komt lezen. πŸ˜‰

smartphoto alle kalenders

Degene die het meest voorkomt op de familiekalender is uiteraard de jongste telg van de familie: neefje Jonathan! Altijd dankbaar om te portretteren, zo’n jong familielid.

smartphoto kalender juli

Van Smartphoto mag ik nog iemand blij maken met een budget van 25 euro om een fotoproduct te maken. Wat het wordt, mag je helemaal zelf kiezen. Het is natuurlijk ook het ideale moment om kerstkaartjes te maken.

Wat moet je doen om deel te nemen? Gewoon een reactie achterlaten onder deze blog met hoe vaak jij denkt dat Jonathan voorkomt op de familiekalender. Als er meedere correcte antwoorden zijn, trek ik een naam. Meedoen kan tot en met 30 november. De winnaar wordt bekendgemaakt op mijn Facebookpagina.

Ik kreeg een deel van de fotoproducten, dit had geen invloed op mijn mening.

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!