Voor mijn 25ste verjaardag kreeg ik van vriendin S. het ideale cadeau voor 25-jarigen: een Go Pass! Daarbij kreeg ik ook een gepersonaliseerd kwartet: ze had zelf kaartjes ontworpen over mij en mijn omgeving en ze had daar een kwartet van gemaakt. Ze had mij zelfs getekend! Een superpersoonlijk cadeau waar ik nog steeds van kan genieten (al steekt het nu ver weg in een doos en haal ik het natuurlijk niet constant boven, zo narcistisch ben ik niet …). In dat kwartet werden ook steden van België aangehaald en samen met vriendin S. deed ik ook enkele uitstapjes, met de trein en de Go Pass uiteraard. Luik heeft toen ook mijn interesse gewekt, maar daar ben ik nog steeds niet geraakt. Misschien moet ik de draad eens opnieuw oppikken met vriendin S., met een weekendbiljet of een Rail Pass dan, want we zijn al lang geen 25 meer.

Flash forward naar eerder dit jaar: van Smartphoto krijg ik de kans om een fotoproduct aan te kopen. Mijn geweldige cadeau en eventuele ontvangers indachtig, zeg ik dat ik graag speelkaarten zou hebben. Mijn neefje Jonathan stond namelijk op het punt te verjaren en een memory leek mij ideaal voor hem. Zijn leven kende een (twee maanden) te vroege start en die eerste maanden waren dus zeker niet evident. Intussen is hij een vrolijke baby die kruipt, maar die eerste weken waren spannend en die eerste maanden waren ook geen walk in the park voor mijn zus en haar man. Ik verzamelde foto’s van Jonathan zijn eerste levensjaar (zoals deze) en goot ze in een memory. Mijn zus (de mama van Jonathan) is trouwens de koningin van de gezelschapsspelletjes en de symboliek van de memory (om nooit te vergeten) vond ik heel passend. Toen Jonathan (en vooral zijn mama) het cadeautje openmaakten, werd het even stil en volgde er al snel een ‘oooh’ onder de aanwezigen. Cadeau geslaagd, me dunkt!

Smartphoto speelkaarten Jonathan memory

Mijn nichtje, Wanne, deed dit jaar dan weer haar communie. Ook een speciale dag die herinnerd mag worden. Voor haar communie vroeg en kreeg ze oorbellen (en een woordenboek Frans-Nederlands, Nederlands-Frans, want ik geef ook graag een nuttig cadeau), maar voor haar verjaardag wilde ik graag haar communiefoto’s vereeuwigen. Een memory van telkens hetzelfde meisje in telkens dezelfde outfit leek me wat te moeilijk dus werd het een kwartet. Ook leuk om vier keer dezelfde Wanne te verzamelen, toch? Ik kon niet op haar verjaardagsfeestje aanwezig zijn, maar ik gaf het cadeau eerder aan haar moeder en ik hoorde dat ze er heel blij mee was. Ik stak er nog wat extra oorbellen bij natuurlijk, nu ik weer met mijn bijberoep bezig ben …

Smartphoto speelkaarten Wanne kwartet

Ten slotte maakte ik ook nog enkele kaarten. Ik verstuur eigenlijk weinig kaarten, behalve dan verjaardagskaarten. Ik koop meestal een pak met verschillende kaarten en blijf dan zitten met de beterschaps- en zomaarkaarten. Dus maakte ik gewoon mijn eigen verjaardagskaarten. Ik vond de foto van de luchtballon die enkele dagen ervoor rond onze hoofden zweefde perfect en kon die gemakkelijk uploaden binnen een sjabloon waar ik verder geen werk meer aan had. Ik paste natuurlijk wel de tekst aan.

Smartfoto verjaardagskaarten

Smile! It’s your birthday! Dat leek mij wel toepasselijk.

Smile! You might win! Dat is hier dan weer toepasselijk, want van Smartphoto mag ik een cadeaubon van 25 euro weggeven. Meedoen is heel simpel: gewoon reageren op de blogpost en zeggen dat je wil meedoen. Wat je ermee zou doen, mag je ook altijd laten weten, maar verder ben ik niet nieuwsgierig, hoor. Mij volgen op Facebook, Instagram en Bloglovin’ is extra tof, maar niet verplicht. Meedoen kan tot en met 31 juli, de winnaar maak ik bekend op mijn Facebookpagina.

Ik kreeg de fotoproducten, dit had geen invloed op mijn mening.

Save

Save

Save

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!