Cadeautip: gepersonaliseerde kaarten en ik geef wat weg!

Cadeautip: gepersonaliseerde kaarten en ik geef wat weg!


Voor mijn 25ste verjaardag kreeg ik van vriendin S. het ideale cadeau voor 25-jarigen: een Go Pass! Daarbij kreeg ik ook een gepersonaliseerd kwartet: ze had zelf kaartjes ontworpen over mij en mijn omgeving en ze had daar een kwartet van gemaakt. Ze had mij zelfs getekend! Een superpersoonlijk cadeau waar ik nog steeds van kan genieten (al steekt het nu ver weg in een doos en haal ik het natuurlijk niet constant boven, zo narcistisch ben ik niet …). In dat kwartet werden ook steden van België aangehaald en samen met vriendin S. deed ik ook enkele uitstapjes, met de trein en de Go Pass uiteraard. Luik heeft toen ook mijn interesse gewekt, maar daar ben ik nog steeds niet geraakt. Misschien moet ik de draad eens opnieuw oppikken met vriendin S., met een weekendbiljet of een Rail Pass dan, want we zijn al lang geen 25 meer.

Flash forward naar eerder dit jaar: van Smartphoto krijg ik de kans om een fotoproduct aan te kopen. Mijn geweldige cadeau en eventuele ontvangers indachtig, zeg ik dat ik graag speelkaarten zou hebben. Mijn neefje Jonathan stond namelijk op het punt te verjaren en een memory leek mij ideaal voor hem. Zijn leven kende een (twee maanden) te vroege start en die eerste maanden waren dus zeker niet evident. Intussen is hij een vrolijke baby die kruipt, maar die eerste weken waren spannend en die eerste maanden waren ook geen walk in the park voor mijn zus en haar man. Ik verzamelde foto’s van Jonathan zijn eerste levensjaar (zoals deze) en goot ze in een memory. Mijn zus (de mama van Jonathan) is trouwens de koningin van de gezelschapsspelletjes en de symboliek van de memory (om nooit te vergeten) vond ik heel passend. Toen Jonathan (en vooral zijn mama) het cadeautje openmaakten, werd het even stil en volgde er al snel een ‘oooh’ onder de aanwezigen. Cadeau geslaagd, me dunkt!

Smartphoto speelkaarten Jonathan memory

Mijn nichtje, Wanne, deed dit jaar dan weer haar communie. Ook een speciale dag die herinnerd mag worden. Voor haar communie vroeg en kreeg ze oorbellen (en een woordenboek Frans-Nederlands, Nederlands-Frans, want ik geef ook graag een nuttig cadeau), maar voor haar verjaardag wilde ik graag haar communiefoto’s vereeuwigen. Een memory van telkens hetzelfde meisje in telkens dezelfde outfit leek me wat te moeilijk dus werd het een kwartet. Ook leuk om vier keer dezelfde Wanne te verzamelen, toch? Ik kon niet op haar verjaardagsfeestje aanwezig zijn, maar ik gaf het cadeau eerder aan haar moeder en ik hoorde dat ze er heel blij mee was. Ik stak er nog wat extra oorbellen bij natuurlijk, nu ik weer met mijn bijberoep bezig ben …

Smartphoto speelkaarten Wanne kwartet

Ten slotte maakte ik ook nog enkele kaarten. Ik verstuur eigenlijk weinig kaarten, behalve dan verjaardagskaarten. Ik koop meestal een pak met verschillende kaarten en blijf dan zitten met de beterschaps- en zomaarkaarten. Dus maakte ik gewoon mijn eigen verjaardagskaarten. Ik vond de foto van de luchtballon die enkele dagen ervoor rond onze hoofden zweefde perfect en kon die gemakkelijk uploaden binnen een sjabloon waar ik verder geen werk meer aan had. Ik paste natuurlijk wel de tekst aan.

Smartfoto verjaardagskaarten

Smile! It’s your birthday! Dat leek mij wel toepasselijk.

Smile! You might win! Dat is hier dan weer toepasselijk, want van Smartphoto mag ik een cadeaubon van 25 euro weggeven. Meedoen is heel simpel: gewoon reageren op de blogpost en zeggen dat je wil meedoen. Wat je ermee zou doen, mag je ook altijd laten weten, maar verder ben ik niet nieuwsgierig, hoor. Mij volgen op Facebook, Instagram en Bloglovin’ is extra tof, maar niet verplicht. Meedoen kan tot en met 31 juli, de winnaar maak ik bekend op mijn Facebookpagina.

Ik kreeg de fotoproducten, dit had geen invloed op mijn mening.

Save

Save

Save

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

13 Comments

 • Emmy
  July 20, 2017 at 10:27 am

  Mijn oudste zoon wordt binnenkort 5 jaar. Jouw tips brengen me op ideeën voor een speels cadeautje voor hem 🙂

 • Greet
  July 20, 2017 at 10:52 am

  Ik doe mee. Wat ik er precies mee zou doen, daar moet ik nog eens over nadenken. Leuk, wat je maakte voor je neefje en nichtje!

 • Kristien
  July 20, 2017 at 12:56 pm

  Een memory voor metekindje Marloes lijkt me superleuk

 • Anne-Sophie
  July 20, 2017 at 2:31 pm

  Zo’n leuke ideetjes! Iets met foto’s is altijd tof als cadeau he 🙂 Mocht ik winnen zou ik een erg mooi fotoboek voor mijn mama en papa ineen proberen knutselen, want ze in oktober zijn 25 jaar getrouwd. In die 25 jaar hebben ze wel wat digitaal (en niet-digitaal) fotomateriaal verzameld waarvan ik de mooiste foto’s in een boek zou willen steken, daarvoor zou wat sponsergeld zeker welkom zijn 🙂

 • Sofie
  July 20, 2017 at 8:02 pm

  Oh wat leuk én origineel!! Ik ben ook fan van Smartphoto! Ik doe graag mee en ik zou er stickers en een smartphone-hoesje mee laten maken 🙂 Uiteraard met mijn huisdieren er op 😀
  Sofie recently posted…Hondenpraat #10My Profile

 • Tante Fee
  July 20, 2017 at 8:51 pm

  Plezant hè! Memory maakte ik ook al eens, en een puzzel waar mijn petekind zelf op schitterde (ook een topper). Moest ik jouw kadobon winnen, dan maak ik eindelijk eens werk van mijn jaarboek(en) van de afgelopen jaren, of toch alleszins van de geboortefoto’s van onze jongste dochter (die intussen al bijna 2 wordt, shame on me ☺).

 • Evi
  July 21, 2017 at 7:39 am

  Ik maak al onze fotocadeau’s via smartphoto tegenwoordig. Ik zou er een fotoboek mee maken van onze vakantie. Of wat ik al lang wil doen: een fotoboek maken met foto’s van mijn (overleden) papa en er eentje cadeau doen aan mijn eigen kinderen en aan mijn nichtje, zodat ze weten wie hun vake was.

 • Doris
  July 21, 2017 at 12:19 pm

  Ja, ik doe graag mee. Wellicht maak ik, bij winst, een kwartetspel voor een goede vriend. Hij maakt veel foto’s dus ik denk dat er vier keer een fuut, vier keer een ooievaar, vier keer een hond, etc. te vinden moet zijn. En hij kan het dan mooi met zijn nichtje en neefje spelen 🙂

 • Evi
  July 21, 2017 at 7:25 pm

  Wat een leuk idee zeg! Moet ik onthouden 🙂

 • Le petit requin
  July 21, 2017 at 9:37 pm

  Oh, zo tof gedaan! Ik had geen idee dat je zoiets kon bestellen 🙂 Als ik win, zou het dus dat kunnen worden als cadeautje. Al bestel ik dat misschien sowieso wel en zou ik met de bon iets voor mijzelf kiezen, een mooie foto om mijn toekomstige plekje in te richten bijvoorbeeld. Of is dat te egoïstisch? 🙂
  Le petit requin recently posted…En toen was niets nog zoals het wasMy Profile

 • Lottes Anekdotes
  July 22, 2017 at 9:07 am

  Zalig, wat een leuk idee! Mijn nichtje wordt in oktober drie en speelt heel graag spelletjes, dus mocht ik winnen, dan maak ik ook zo’n memory. Of misschien maak ik eentje van de eerste zomer van mijn lief en ik samen… Ik weet het nog niet 🙂
  Lottes Anekdotes recently posted…Die keer met The Killers in LondenMy Profile

 • Becky
  July 22, 2017 at 1:46 pm

  Oh tof zeg, ik wist niet dat er zó veel mogelijkheden waren, ik ga dit zeker onthouden als cadeau-idee 🙂 Mocht ik winnen, zou ik waarschijnlijk iets uitkiezen voor mijn ouders.

 • Lien - broertjesmama
  July 26, 2017 at 9:18 pm

  Oh dat kwartet is super leuk! Zou ik ook wel graag willen.
  Ik gebruik smartphoto voor al mijn fotoprints maar had me eigenlijk nog nooit zo in de rest van het aanbod verdiept.

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram