een interessante wandeling over duurzame kleding volgen * nieuws adresjes ontdekken in Antwerpen waar je gemakkelijk vegetarisch kan eten * naar enkele geslaagde comedyshows gaan kijken * onze cactussen die baby’tjes krijgen * enkele mooie kansen krijgen voor mijn bijberoep * de ideetjes die blijven opborrelen * mijn vriend en ik die elkaar mooi aanvullen * mijn vriend die helpt met mijn zoektocht naar nieuwe technieken * onverwacht veel korting krijgen * een mooie sneeuwwandeling maken * toevallig thuiswerken op een hevige sneeuwdag * thuis kunnen werken op dagen dat de wegen nog te glad zijn om te fietsen * opnieuw kaarsen kunnen maken * experimenteren met geuren en kleuren * de auto van mijn schoonmoeder regelmatig kunnen lenen voor mijn bijberoep * een toffe kerstmarkt op het werk * een fijne homesale met Heidi van Patat en Kroket * alweer het boek van de boekenclub kunnen lenen

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!