Count Your Blessings #70

Count Your Blessings #70


een interessante wandeling over duurzame kleding volgen * nieuws adresjes ontdekken in Antwerpen waar je gemakkelijk vegetarisch kan eten * naar enkele geslaagde comedyshows gaan kijken * onze cactussen die baby’tjes krijgen * enkele mooie kansen krijgen voor mijn bijberoep * de ideetjes die blijven opborrelen * mijn vriend en ik die elkaar mooi aanvullen * mijn vriend die helpt met mijn zoektocht naar nieuwe technieken * onverwacht veel korting krijgen * een mooie sneeuwwandeling maken * toevallig thuiswerken op een hevige sneeuwdag * thuis kunnen werken op dagen dat de wegen nog te glad zijn om te fietsen * opnieuw kaarsen kunnen maken * experimenteren met geuren en kleuren * de auto van mijn schoonmoeder regelmatig kunnen lenen voor mijn bijberoep * een toffe kerstmarkt op het werk * een fijne homesale met Heidi van Patat en Kroket * alweer het boek van de boekenclub kunnen lenen

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

7 Comments

 • Josefien De Bock
  December 18, 2017 at 8:55 am

  Mooi lijstje! <3

 • Goofball
  December 18, 2017 at 1:52 pm

  Ik hou van al die blessings en de positieve focus die deze met zich meebrengen. Ook net mijn lijstje voor december aan het voorbereiden.

  • gerhilde
   gerhilde
   December 18, 2017 at 9:17 pm

   Jij begint op tijd! Dat is goed, dan vergeet je niets. Bij mij durft er al eens iets te ontbreken …

 • Tante Fee
  December 18, 2017 at 6:09 pm

  Klinkt heerlijk ☺

 • Hilde
  December 18, 2017 at 8:13 pm

  Zulke positieve overzichtjes…ik blijf ze leuk vinden. De reden waarom ik graag terugkeer naar blogs zoals deze.

  • gerhilde
   gerhilde
   December 18, 2017 at 9:14 pm

   Zo leuk om te horen! Reacties als deze zorgen ervoor dat die overzichtjes hier blijven komen. 🙂

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram