Count your blessings #71

Count your blessings #71


lekkere thee krijgen * de kans krijgen om enkele dagen op de kerstmarkt van Antwerpen te kunnen staan * goed gezelschap krijgen en bijbabbelen * amper regen tijdens mijn dagen daar * fijne klanten (ook mensen die ik ken en die al dan niet toevallig aan mijn kraam staan) * mooie kerstkaartjes krijgen * fijne feesten * neefje Jonathan die heel schattig alle dierengeluiden doet * een heerlijke oudejaarsavond met lekker eten en toffe spelletjes (binnenkort meer!) * gekke bekken trekken met mijn nichtjes * fijne boeken lezen en daardoor ook meer zin krijgen om te lezen * collega’s die ‘mijn’ monstera water geven als ik vakantie heb of ziek ben * mijn vriend die altijd met een goede oplossing komt als ik vastloop * een proper huis (toch de ruimtes die afgewerkt zijn) * herinnerd worden aan onze fijne vakantie in Kopenhagen dankzij een reclamebeeld van Veja, achteraan het boekje dat bij de schoenen zat (voor de nieuwsgierigen) * een fijne dag in de Winterefteling

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

1 Comment

  • Hilde
    January 16, 2018 at 8:58 pm

    Zo fijn en liefdevol allemaal, het geluk is tot hier te voelen. En dat van terug zin krijgen om te lezen door… te lezen…zooo herkenbaar ;-). Wat een fijne collega’s ook die die mooie plant willen verzorgen tijdens jouw afwezigheid.

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram