lekkere thee krijgen * de kans krijgen om enkele dagen op de kerstmarkt van Antwerpen te kunnen staan * goed gezelschap krijgen en bijbabbelen * amper regen tijdens mijn dagen daar * fijne klanten (ook mensen die ik ken en die al dan niet toevallig aan mijn kraam staan) * mooie kerstkaartjes krijgen * fijne feesten * neefje Jonathan die heel schattig alle dierengeluiden doet * een heerlijke oudejaarsavond met lekker eten en toffe spelletjes (binnenkort meer!) * gekke bekken trekken met mijn nichtjes * fijne boeken lezen en daardoor ook meer zin krijgen om te lezen * collega’s die ‘mijn’ monstera water geven als ik vakantie heb of ziek ben * mijn vriend die altijd met een goede oplossing komt als ik vastloop * een proper huis (toch de ruimtes die afgewerkt zijn) * herinnerd worden aan onze fijne vakantie in Kopenhagen dankzij een reclamebeeld van Veja, achteraan het boekje dat bij de schoenen zat (voor de nieuwsgierigen) * een fijne dag in de Winterefteling

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!