Niet alles is fantastisch, maar deze keer ben ik niet in eerste lijn betrokken dus zwijg ik er hier liever verder over. Maar, zoals altijd, zijn er ook deze maand kleine gelukjes op te lijsten.

weer kunnen genieten van fietsen en wandelen en dat ook met volle teugen doen * eindelijk weer een wasmachine hebben, ik geniet er echt van om mijn was buiten te kunnen laten drogen * merken dat je op dezelfde manier in een relatie staat * plantjes die groeien en/of bloemen geven * een beter zicht krijgen op mezelf en anderen * beseffen dat mijn ingesteldheid mij heeft gered tijdens de eerste stevige maanden van 2018 * voor de eerste keer gaan zwemmen in de zwemvijver in Boekenberg * daar een collega tegenkomen * drie keer winnen met Exploding Kittens * zon, zon, ZON * complimentjes krijgen * Hobbes die komt knuffelen * een geweldige teamdag met het werk * eindelijk de film Call Me By Your Name zien (De moeite!) * op tijd uit een escape room geraken * fijne eerste stappen zetten

Deze 75ste editie vraagt om een specialleke dus ik doe weer eens van kattenbonus (oorspronkelijk een idee van Team Confetti), de eerste editie met alleen Hobbes.

Save

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!