veel kaarsjes maken * de nichtjes die voor de eerste keer blijven slapen * een geslaagde uitstap naar Bobbejaanland * starten aan het tweede jaar goudsmid * medisch goedgekeurd worden, zes maanden na de longembolie * mijn twee Facebookpagina’s kunnen samenvoegen tot één: Gerhilde maakt * mijn zelfgemaakte spullen (juwelen en ecologische geurkaarsen) die te koop zijn in TOKO 139 * een geslaagde openingsavond * bijleren * Hobbes knuffelkat * catsitten op twee lieve en mooie poezen in een prachtig huis op wandelafstand * beginnen met Start to Run * merken dat ik het kan * heerlijk gaan brunchen * in september nog een terrasje kunnen doen * complimenten krijgen op mijn fietstempo * onverwacht een plantje als bedanking krijgen * een goed gesprek

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!