Recept van de maand #38: Gebakken karamelcheesecake met speculoosbodem

Recept van de maand #38: Gebakken karamelcheesecake met speculoosbodem


Ik hou van karamel, van cheesecake en van speculoos dus dit recept van smollen.be is mij eigenlijk op het lijf geschreven. Eind deze maand heb ik mogelijk een nieuwe keuken (alle onderdelen staan klaar, maar er moet nog een verhoog komen en de keuken moet dan nog geïnstalleerd worden) en ik kijk nu al uit naar … bakken! Ik ben niet de grootste kok, maar ik bak wel graag. Ik vermoed dat ik zo ongeveer opnieuw zal moeten leren koken, maar dat komt wel goed. Misschien ga ik het nu wel toffer vinden dan vroeger, wie weet? Alleszins, dit recept is een kanshebber om mijn nieuwe oven uit te testen.

Tags:
gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram