Ik begon met deze rubriek om de makers die met hun spullen ook in Toko139 lagen in de kijker te zetten, maar nu de periode in de winkel gedaan is, blijf ik makers graag in de kijker zetten. Want dat verdienen creatieve ondernemers toch, niet? Deze keer zet ik Heidi in the spotlight! Ik leerde haar kennen via haar blog en de cursus Meststoffen voor jouw blog en mocht al twee keer mijn spullen verkopen op haar thuisverkoop. Zie haar stralen in het kleed dat ze zelf maakte voor een feestje met als thema James Bond!

Heidi Verhaegen Patat en Kroket

Naam? Heidi Vanderhaegen
Leeftijd? 36
Wat maak je? (hand)tassen en kledij op maat
Wanneer begon je daarmee? een jaar of drie geleden

Patat en Kroket handtas

Waar haal je je inspiratie?  Meestal uit de materialen zelf of in een stoffenwinkel. Instagram en Pinterest vind ik ook heel leuk om ideeën op te doen. maar het kan evengoed uit het straatbeeld komen.
Wat vind je het leukste aspect van je job? Er zijn zoveel leuke aspecten aan, maar het op maat werken van de klant en telkens iets unieks mogen maken en de verbazing van mensen als ze de mogelijkheden zien springen er echt wel uit.
Waar droom je nog van? Nog eens een trouwjurk te mogen maken, een opleiding marokijnbewerker te volgen en een eigen ledermachine te hebben.

Patat en Kroket body

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!