dankzij een blogpost met een medeblogster naar een evenement gaan (Geertrui schreef trouwens een interessant verslag over die avond) * de broer die lekker kookt * gratis naar De welwillenden gaan dankzij S. van de boekenclub * Dagen Zonder Vlees tot een goed einde brengen * weer wat kunnen lezen

eetfestijnen met Pasen * genieten van de show van Henk Rijckaert * weten dat hij niet de echte naam van zijn dochter zegt in die show, omdat ik haar blog volg (al voelt dat dan toch een beetje als te persoonlijke info, omdat hij zelf een andere naam zegt in de show, of is dat raar?) * hulp krijgen bij de verbouwingen * de verbouwingen eindelijk echt zien vorderen * de juiste persoon op het juiste moment zijn * mijn blogpost kunnen schrijven met twee slapende katten aan mijn zijde

Jip en Hobbes

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!