Count your blessings #52

Count your blessings #52


dankzij een blogpost met een medeblogster naar een evenement gaan (Geertrui schreef trouwens een interessant verslag over die avond) * de broer die lekker kookt * gratis naar De welwillenden gaan dankzij S. van de boekenclub * Dagen Zonder Vlees tot een goed einde brengen * weer wat kunnen lezen

eetfestijnen met Pasen * genieten van de show van Henk Rijckaert * weten dat hij niet de echte naam van zijn dochter zegt in die show, omdat ik haar blog volg (al voelt dat dan toch een beetje als te persoonlijke info, omdat hij zelf een andere naam zegt in de show, of is dat raar?) * hulp krijgen bij de verbouwingen * de verbouwingen eindelijk echt zien vorderen * de juiste persoon op het juiste moment zijn * mijn blogpost kunnen schrijven met twee slapende katten aan mijn zijde

Jip en Hobbes

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

13 Comments

 • Lottes Anekdotes
  April 25, 2016 at 7:08 pm

  Wat vond jij van ‘Het Smelt’?
  Lottes Anekdotes recently posted…As we speakMy Profile

  • gerhilde
   gerhilde
   April 25, 2016 at 8:25 pm

   Ik was onder de indruk en bleef geboeid (wat niet altijd is bij zo’n dik boek). Ik weet dat Kathleen het wat voorspelbaar vond (en dat snap ik, maar het stoorde me niet, dat gevoel zal ook niet iedereen hebben) en dat enkele gebeurtenissen niet geloofwaardig waren, maar die vond ik eigenlijk wel geloofwaardig binnen de context. Ik vind het een aanrader en ben blij dat ik het gelezen heb.

 • meisje
  April 25, 2016 at 7:18 pm

  Fijne blessinngs! Leuk dat er vaart komt in de werken, dat je weer een stapje verder bent.
  De slapende katten naast je is rustgevend 🙂

  • gerhilde
   gerhilde
   April 25, 2016 at 8:25 pm

   Ja, het is echt leuk om vorderingen te zien! Dat gevoel zal jij ook wel kennen. 🙂

 • Le petit requin
  April 26, 2016 at 11:01 am

  En nu vraag ik mij vooral af of Henk Rijckaert in al zijn shows dezelfde fictieve naam zou gebruiken of al naargelang de goesting van de dag varieert? Al lijkt dat eerste mij toch het makkelijkste, vermoedelijk is het zo al moeilijk genoeg om niet haar echte naam te gebruiken uit gewoonte 🙂

  • gerhilde
   gerhilde
   April 27, 2016 at 7:56 am

   Ik heb het mij ook afgevraagd, al vermoed ik ook het eerste. De fictieve naam ligt dicht bij de echte, al maakt het dat niet per se gemakkelijker.

 • geertruurzaam
  April 26, 2016 at 4:05 pm

  Het is leuk dat ik je nu heb leren kennen! Waar slow fashion al niet goed voor is 😉

 • fieke
  April 27, 2016 at 8:09 pm

  Haha, wij gingen afgelopen weekend ook naar de show van Henk en ik dacht ook meteen aan de echte naam van zijn dochter. En nog veel andere dingen over zijn gezin die ik wist door de blog van i. te lezen! 🙂
  En hoera voor de verbouwingen Ên de poezen!

 • Kim
  April 28, 2016 at 7:41 am

  Wat lief dat je er van haar heen mocht! Ben je ook naar Fashion Revolution event geweest?

  • gerhilde
   gerhilde
   April 28, 2016 at 10:03 pm

   Nee, dat is niet gelukt.

 • Charelle
  April 28, 2016 at 10:43 am

  Wat een hoop fijne dingen weer! Echt lichtpuntjes tijdens deze regenachtige dagen!
  Charelle recently posted…9x Ontspanning gedurende de werkweek! #2My Profile

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram