Een jaar geleden mocht ik de onlinecursus Meststoffen voor jouw blog van Kathleen testen. Ik schreef er hier al een review over, dus daar kan je meer info lezen over de cursus en mijn mening van toen. Mijn mening is trouwens niet veranderd, wees gerust.

De eerste mail kreeg ik vorig jaar op 15 juni en het leek mij interessant om eens terug te kijken op de concrete resultaten van die cursus. Een van de opdrachten was om te noteren waar je een jaar later zou willen staan. Ik noteerde toen dat ik graag 100 Bloglovin’-volgers wilde hebben en mijn eigen domein. Dat eigen domein is intussen gelukt en de teller op Bloglovin’ staat momenteel op 139. Een jaar geleden had ik trouwens 38 volgers. 100 leek mij toen al heel veel, dus ik ben blij dat ik dat doel vlotjes gehaald heb. In de plaats van tot 100 volgers te gaan, kon ik er 100 bijtellen, hoera! Dank aan alle lezers!

Er gebeurde natuurlijk nog meer het afgelopen jaar. Een blogbericht van mij verscheen op Charlie, ik deed mijn verhaal op canvasonline, ik ging van een anonieme blog naar een blog met foto’s van mezelf en ik organiseerde een blogbrunch. Dat waren natuurlijk niet allemaal rechtstreekse gevolgen van die blogcursus, maar vaak toch wel onrechtstreekse …

Kathleen geeft trouwens nog tot en met 30 juni korting op de cursus. Je betaalt nu 49 euro in de plaats van 59 euro. Als je al aan het twijfelen was, dan lijkt het mij nu het ideale moment om de knoop door te hakken. Alle info over de cursus kan je hier vinden.

Enquête

Een andere opdracht was ook om een enquête te organiseren, om je lezers wat beter te leren kennen. Toen vond ik mijn blogje daar wat te klein voor, maar na die groespurt doe ik dat graag. Je kan de enquête hier vinden en ik ben je eeuwig dankbaar als je even de tijd neemt om die in te vullen. Je kan de enquête anoniem invullen, maar als je kans wil maken op een uniek stel zilveren oorbellen (zie foto bovenaan), dan laat je best je e-mailadres achter onderaan de enquête. Ik maakte de juwelen zelf en ze zijn echt met liefde gemaakt.

Je kan de enquête invullen tot en met 14 juli. Random.org zal de winnaar bepalen en ik neem dan persoonlijk contact op met hem/haar.

Tot slot nog een foto van de oorbellen op model.

oorbellen op model

Tja, eens een Chirogriet, altijd een Chirogriet zeker?

Dank voor het invullen alvast!

Save

Save

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!