Een jaar na de Meststoffencursus + enquête + oorbellen te winnen!

Een jaar na de Meststoffencursus + enquête + oorbellen te winnen!


Een jaar geleden mocht ik de onlinecursus Meststoffen voor jouw blog van Kathleen testen. Ik schreef er hier al een review over, dus daar kan je meer info lezen over de cursus en mijn mening van toen. Mijn mening is trouwens niet veranderd, wees gerust.

De eerste mail kreeg ik vorig jaar op 15 juni en het leek mij interessant om eens terug te kijken op de concrete resultaten van die cursus. Een van de opdrachten was om te noteren waar je een jaar later zou willen staan. Ik noteerde toen dat ik graag 100 Bloglovin’-volgers wilde hebben en mijn eigen domein. Dat eigen domein is intussen gelukt en de teller op Bloglovin’ staat momenteel op 139. Een jaar geleden had ik trouwens 38 volgers. 100 leek mij toen al heel veel, dus ik ben blij dat ik dat doel vlotjes gehaald heb. In de plaats van tot 100 volgers te gaan, kon ik er 100 bijtellen, hoera! Dank aan alle lezers!

Er gebeurde natuurlijk nog meer het afgelopen jaar. Een blogbericht van mij verscheen op Charlie, ik deed mijn verhaal op canvasonline, ik ging van een anonieme blog naar een blog met foto’s van mezelf en ik organiseerde een blogbrunch. Dat waren natuurlijk niet allemaal rechtstreekse gevolgen van die blogcursus, maar vaak toch wel onrechtstreekse …

Kathleen geeft trouwens nog tot en met 30 juni korting op de cursus. Je betaalt nu 49 euro in de plaats van 59 euro. Als je al aan het twijfelen was, dan lijkt het mij nu het ideale moment om de knoop door te hakken. Alle info over de cursus kan je hier vinden.

Enquête

Een andere opdracht was ook om een enquête te organiseren, om je lezers wat beter te leren kennen. Toen vond ik mijn blogje daar wat te klein voor, maar na die groespurt doe ik dat graag. Je kan de enquête hier vinden en ik ben je eeuwig dankbaar als je even de tijd neemt om die in te vullen. Je kan de enquête anoniem invullen, maar als je kans wil maken op een uniek stel zilveren oorbellen (zie foto bovenaan), dan laat je best je e-mailadres achter onderaan de enquête. Ik maakte de juwelen zelf en ze zijn echt met liefde gemaakt.

Je kan de enquête invullen tot en met 14 juli. Random.org zal de winnaar bepalen en ik neem dan persoonlijk contact op met hem/haar.

Tot slot nog een foto van de oorbellen op model.

oorbellen op model

Tja, eens een Chirogriet, altijd een Chirogriet zeker?

Dank voor het invullen alvast!

Save

Save

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

2019 …

2018 …

7 Comments

 • Lottes Anekdotes
  June 27, 2016 at 1:34 pm

  Heb ik natuurlijk meteen ingevuld 😉
  Lottes Anekdotes recently posted…Wat ik niet had gedacht toen ik zei dat ik ga verhuizenMy Profile

 • geertruurzaam
  June 28, 2016 at 10:59 am

  Amai, dat zijn een hele hoop ontwikkelingen in één jaar tijd!
  Ik ben benieuwd wat dit jaar je gaat brengen 🙂

 • Barbara
  June 28, 2016 at 3:47 pm

  oh, ik reageerde blijkbaar op je eerste post over de recensie zelf… in elk geval goed dat je nog ‘ns reclame maakt 🙂 Ik ga misschien toch overstag 😉 en betrap mezelf in deze en die andere reactie op de vele ‘misschiens’ 🙂

  • gerhilde
   gerhilde
   June 28, 2016 at 4:17 pm

   Geen tijd mag eigenlijk geen issue zijn, behalve als je denkt dat je nooit meer tijd gaat hebben … Een mailtje lezen duurt niet zo lang (al zijn sommige mails wel lang, moet ik toegeven, er staat dan ook veel info in) en je hoeft niet alle opdrachten meteen te doen. Ik doe de enquête-opdracht zelf pas na een jaar. 🙂
   Ik vond de mails zelf ook inspirerend en ze zijn een handig naslagwerk. Je hoeft er niet per se onmiddellijk mee aan de slag te gaan. Enfin, niet twijfelen, zou ik zeggen: doen! 🙂

 • Tante Fee
  June 29, 2016 at 8:04 pm

  Hihi, zalig model! En supermooie oorbellen ook!

 • Evi
  July 5, 2016 at 3:24 pm

  Ik ben net begonnen met de cursus dus ben heel benieuwd waar ik binnen een jaar ga staan. Erg mooie oorbellen trouwens!

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram