de eerste keer ramen eten * veel spullen voor ons huis scoren op de rommelmarkt bij mijn tante (waaronder twee grote spiegels, twee!) * knuffelige katten * thuis kunnen werken (zeker na mijn val is dat al erg handig gebleken) * hulp krijgen na mijn val * meer kunnen lezen in juni dan verwacht * nog eens Weerwolven spelen, met veel mensen * overblijven als ik weerwolf ben en de weerwolf mee kunnen ontmaskeren als ik dat niet ben * een schattig geboortekaartje krijgen van Fieke (Proficiat!) * gezellig gaan eten (met een ex-collega, met vriendin D., met een bloglezeres …) * genoeg animo vinden voor een ‘boekenuitwisselingsproject’ (ik ben benieuwd naar hoeveel boeken ik effectief ga krijgen; mensen die nog willen meedoen mogen me zeker mailen) * Jip en Hobbes die mogen meedoen aan de kattenrubriek van Natascha op haar blog Stadsmeisje * mijn neefje Jonathan werd begin deze week geboren, na amper 32 weken zwangerschap (hij mag uiteraard nog wat aansterken in de couveuse, maar hij doet het goed en de mama ook, proficiat zus!) * veel reacties krijgen op mijn enquête

Je kan de enquête trouwens nog invullen tot en met 14 juli. Je maakt dan ook kans om zelfgemaakte zilveren oorbellen te winnen.

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!