een foto krijgen van baby Margot in het rompertje dat ik voor haar met een M versierde * afspreken met vriendinnen en ex-collega’s en bijbabbelen * toevallig ex-collega’s tegenkomen * mijn enkel die traag maar zeker geneest (hij is bijna volledig genezen, hoera!) * vragen aan Saar om mijn vragenlijstje in te vullen en er bijna geen werk meer aan hebben (aan de anderen van de boekenclub: het moet niet zo uitgebreid, hoor, maar het mag natuurlijk wel 😉 ) * een dagje naar zee met vriendin S. op bezoek bij een deel van de familie * liggen op het strand (al hou ik stiekem niet zo van al dat zand) * vriendin D. die dagelijkse updates geeft van haar reis in Zweden * na twee maanden eindelijk geen tandpijn meer hebben (met dank aan de ontzenuwende tandarts die had gezien dat ik blijkbaar een extra wortelkanaal had) * leuke avondjes en dagjes weg (zoals dat hoort in een zomer, zeker in een zomer zonder reisplannen) * verjaren en cadeautjes krijgen * scoren met mijn traktatie op het werk (op zich was het geen bijzondere traktatie, hoor, maar het is wel fijn als het in de smaak valt, zeker op een vrij nieuwe werkplek) * leestips krijgen op het juiste moment * na een gesprek het gevoel hebben dat ik misschien wat te negatief was, aftoetsen en horen dat we op dezelfde golflengte zitten

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!