Count your blessings #55

Count your blessings #55


een foto krijgen van baby Margot in het rompertje dat ik voor haar met een M versierde * afspreken met vriendinnen en ex-collega’s en bijbabbelen * toevallig ex-collega’s tegenkomen * mijn enkel die traag maar zeker geneest (hij is bijna volledig genezen, hoera!) * vragen aan Saar om mijn vragenlijstje in te vullen en er bijna geen werk meer aan hebben (aan de anderen van de boekenclub: het moet niet zo uitgebreid, hoor, maar het mag natuurlijk wel 😉 ) * een dagje naar zee met vriendin S. op bezoek bij een deel van de familie * liggen op het strand (al hou ik stiekem niet zo van al dat zand) * vriendin D. die dagelijkse updates geeft van haar reis in Zweden * na twee maanden eindelijk geen tandpijn meer hebben (met dank aan de ontzenuwende tandarts die had gezien dat ik blijkbaar een extra wortelkanaal had) * leuke avondjes en dagjes weg (zoals dat hoort in een zomer, zeker in een zomer zonder reisplannen) * verjaren en cadeautjes krijgen * scoren met mijn traktatie op het werk (op zich was het geen bijzondere traktatie, hoor, maar het is wel fijn als het in de smaak valt, zeker op een vrij nieuwe werkplek) * leestips krijgen op het juiste moment * na een gesprek het gevoel hebben dat ik misschien wat te negatief was, aftoetsen en horen dat we op dezelfde golflengte zitten

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

6 Comments

 • Sabine
  August 11, 2016 at 2:40 pm

  Wat een schatje zeg! En echt een heel leuk rompertje! Fijn dat je geen tandpijn meer hebt: dat is zo naar.
  Sabine recently posted…Alesund en Trollstigen: pracht en praal tussen de Noorse fjordenMy Profile

 • Lottes Anekdotes
  August 11, 2016 at 6:59 pm

  Wat een koddig meisje!
  Lottes Anekdotes recently posted…Mijn favoriete bloggersMy Profile

 • Tante Fee
  August 11, 2016 at 7:23 pm

  gelukkige verjaardag!

 • Silke
  August 18, 2016 at 8:41 pm

  een extra wortelkanaal?! Nog nooit van gehoord 😮 wel goed dat je pijn zo opgelost is geraakt!

  en hoera voor spontane zomeruitstapjes!

  • gerhilde
   gerhilde
   August 18, 2016 at 10:17 pm

   Volgens Wikipedia is het normaal om er bij die tand drie of vier te hebben. Het waren er vier, maar volgens de tandarts is drie daar normaal. Ik zal de tandarts maar geloven, zeker? Het vierde was op de foto ook niet zichtbaar, dat zal er misschien ook mee te maken hebben gehad. Enfin, de tandpijn is over, de operatie duurde alleen wat langer en het was uiteraard duurder. Geen pijn meer, hoera!

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram