Count your blessings #56

Count your blessings #56


Hobbes die heerlijk ontspannen ligt te slapen * met vriendin D. naar Watou gaan (ik was er sinds mijn kindertijd niet meer geweest, maar ik ben blij dat het nog eens is gelukt) * de leefstraat die echt een succes is geworden * fijne optredens in OLT * spannende dagen op het werk die positief eindigen * lekker eten bij de broer * eindelijk vakantie (om te verbouwen, maar vakantie is vakantie) * bijna dezelfde tegels in de winkel vinden als degenen die al meer dan 100 jaar in de gang liggen (dat maakte de keuze heel gemakkelijk)

cementtegels

de verbouwingen die goed vooruit gaan * mijn vriend die zich stevig inzet voor die verbouwingen * spannende werken die goed aflopen * eindelijk nog eens flocken * een mooie nazomer * plannen maken voor de toekomst * mijn neefje Jonathan bezoeken * goede boeken lezen * fijne miniwandelingetjes met ex-collega M. * hulp bij de verbouwingen

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

10 Comments

 • Goofball
  September 19, 2016 at 10:40 am

  Ik ben jaloers op Hobbes…’k wil ook beetje dutten.

  Hoe lukt dat om in zware verbouwingen te blijven wonen? wij beginnen er vanaf nov aan en ik heb er echt wat schrik van.

  • gerhilde
   gerhilde
   September 19, 2016 at 12:58 pm

   πŸ™‚
   Het lukt, maar ik zou het niet per se aanbevelen. Momenteel wordt er in drie ruimtes gewerkt (toekomstige badkamer, slaapkamer en living) en dat is vaak puzzelen om alles gezet te krijgen. De badkamer is bijvoorbeeld vandaag geleverd, maar de vloer van de badkamer is nog niet klaar, dus staat alles in de living, maar daar willen we eigenlijk ook nog wat werken … Enfin, niet evident, maar bij ons lukt het wel. Al hebben wij geen kinderen natuurlijk, dat lijkt me nog minder evident. Wat plannen jullie allemaal te doen? Zal het lang duren?

   • Goofball
    September 30, 2016 at 11:35 am

    nieuw dak, nieuwe zolder en bovenverdieping waar oudste kindje nu slaapt.

    Duurtijd hangt sterk af van het weer. ‘k vrees toch minimum 2 maand kamperen met 4 in 1 slaapkamer. Gestart met alles leegmaken , garage gehuurd om wat dingen in op te slaan wel. ‘k reken er sterk op dat men boven ons verdiep alles afspant en dan grofste werk van buitenaf doet, zonder door ons huis te lopen….*wishful thinking/illusie?*

 • Anne-Sophie
  September 19, 2016 at 4:04 pm

  Wat een schattig beest, die Hobbes!

 • Silke
  September 19, 2016 at 8:57 pm

  Oooh, Hobbes is zΓ³ schattig! En hoera voor je tegels!

 • Lottes Anekdotes
  September 19, 2016 at 9:30 pm

  Haha, zalige foto, die eerste πŸ˜€
  Lottes Anekdotes recently posted…Vat eens je verlof samen in 6 foto’sMy Profile

 • Joyce rdt
  September 22, 2016 at 10:59 am

  Love de tegels en een mooi overzichtje! Van de nazomer geniet ik ook echt met volle teugen. Liefs.x

 • Falderie
  September 27, 2016 at 2:40 pm

  Prachtige tegels, echt mooi!

 • Le petit requin
  October 11, 2016 at 12:07 pm

  Oh, zo super van die tegels!
  En die spannende werken, amai! Ben echt keibenieuwd naar een voor-na als alles afgerond is (is er eigenlijk al vaag een einde in zicht ondertussen? πŸ™‚ Want echt, onze verbouwingen waren maar zo mini tegenover die van jullie, maar ik werd nu al half zot. Zet mij maar aan de theoretische en toezichthoudende kant van renovaties πŸ˜‰
  Le petit requin recently posted…Week 2016/33&34 in woord en beeldMy Profile

  • gerhilde
   gerhilde
   October 11, 2016 at 4:48 pm

   Een vaag einde in zicht? Nope. Momenteel wordt de badkamer onder handen genomen, in de living en slaapkamer is nog veel werk en dan moet ook nog de achterbouw vernieuwd worden (inclusief centjesvloer in het gastentoilet en nieuwe keuken). Maar stap voor stap komen we er ook wel. We doen het onszelf ook aan, he, door in de verbouwing te wonen en door veel zelf te willen doen.

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram