Hobbes die heerlijk ontspannen ligt te slapen * met vriendin D. naar Watou gaan (ik was er sinds mijn kindertijd niet meer geweest, maar ik ben blij dat het nog eens is gelukt) * de leefstraat die echt een succes is geworden * fijne optredens in OLT * spannende dagen op het werk die positief eindigen * lekker eten bij de broer * eindelijk vakantie (om te verbouwen, maar vakantie is vakantie) * bijna dezelfde tegels in de winkel vinden als degenen die al meer dan 100 jaar in de gang liggen (dat maakte de keuze heel gemakkelijk)

cementtegels

de verbouwingen die goed vooruit gaan * mijn vriend die zich stevig inzet voor die verbouwingen * spannende werken die goed aflopen * eindelijk nog eens flocken * een mooie nazomer * plannen maken voor de toekomst * mijn neefje Jonathan bezoeken * goede boeken lezen * fijne miniwandelingetjes met ex-collega M. * hulp bij de verbouwingen

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!