een workshop Creatief met beton volgen bij De Banier (nog steeds veel hartjes voor de Chirowinkel) met vriendin T. * ik experimenteerde wat en ben blij met het resultaat (en ik wil binnenkort ook thuis aan de slag, na de verbouwingen vermoedelijk) * ik ging naar TEDxWomenFlanders met boekenclubvriendinnen en was onder de indruk * we genoten (na anderhalf jaar?) eindelijk nog eens van een weekendje weg: met de kajakclub op wandelweekend naar d’Ardennen * met ideaal wandelweer, hoera * ik wisselde af met de vooropening van de Boekenbeurs (ik wilde geen van beide missen) en genoot van mijn gestolen uurtjes in de trein * vrienden die mij vertrouwen met hun auto (om naar het dichtbijzijnde station te rijden en die daar een nachtje te laten staan) * Gotcha overleven (niet gewonnen, maar ik heb het wel overleefd, mogelijk ook omdat ik er de helft van de tijd niet was *ahum*) * Rummikub spelen (ik vergeet al eens hoe tof ik dat eigenlijk vind) * stiekem neefje Jonathan zijn knuffel inpikken (ik heb de knuffel ook eerlijk teruggegeven, hoor) * hulp bij het ontruimen van de achterbouw * de achterbouw die vlot afgebroken geraakt * de badkamer effectief in gebruik kunnen nemen (de werken zijn nog bezig, maar bad en toilet kunnen we gelukkig al gebruiken) * de grote spiegel die zo mooi hangt in de badkamer (van zodra de badkamer klaar is, deel ik ze hier, beloofd) * mijn broer die ons als bedanking een gezelschapsspel cadeau doet en het voor ons in bewaring wil houden (tot na de verbouwingen, jawel) * een geslaagde blogbrunch met andere dames van de Meststoffencursus van Kathleen (Kathleen maakte er trouwens een vlog van en schreef een interessante blogpost over iets dat bij mij ook wringt) * met dank aan Clouds in my coffee in Gent voor de geweldige locatie en het lekkere eten * Juliette die het slabbetje draagt dat ik voor haar gepersonaliseerd heb * babysitten op lieve kinderen van vrienden * mijn vriend die mij begrijpt als ik wil passen voor een avondactiviteit * bijbabbelen met een ex-collega

 

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!