Ik vertelde hier al over onze douche en over onze spiegel en het meubel. Het bad liet ik af en toe al op Instagram zien, maar het kwam hier nog niet echt aan bod. Bij deze!

Omdat wij verbouwen en een slaapkamer omvormen tot badkamer is dat een vrij grote ruimte. Genoeg plaats voor een douche, dubbele wastafel, toilet … en bad! Voor mijn vriend hoefde een bad niet. Hij gebruikt dat zelf maar amper en we zouden de vloer moeten verstevigen omdat een bad veel weegt en omdat er onder de badkamer een mooi plafond hangt dat we graag intact willen houden. Onze architecte stond aan mijn kant en ze zette een verhoog op haar plan. Dat verhoog ging de helft van de kamer innemen, maar werd uiteindelijk bijna de volledige badkamer en dat vind ik eigenlijk ook beter.

Een bad lijkt misschien niet te stroken met mijn groenere ingesteldheid, want dat is toch wel erg veel water … Dat klopt, maar dat bad gebruik ik eerder uitzonderlijk. Eén of twee keer per maand, echt als ontspanning. De andere keren sta ik braafjes onder de douche. Mensen die trouwens dagelijks of tweemaal daags tien minuten douchen, verbruiken nog een pak meer water dus ik ga mij geen gewetensbezwaren laten aanpraten over het feit dat ik een bad heb. Nee, ik geniet er simpelweg met mate van.

vrijstaand bad

En zie eens hoe mooi! Ik wilde per se een vrijstaand bad met een kraan die uit de grond komt. Wij zijn trouwens geen fan van blinkend chrome en kozen dus voor roestvrij staal voor de kraan.

Save

Save

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!