Kaarten met transferfolie: blijven experimenteren!

Kaarten met transferfolie: blijven experimenteren!


Ik vertelde hier vorige week al over mijn toevallige vondst van koperfolie in Paperchase in Londen. Intussen deed ik nog wat opzoekwerk en experimenteerde ik verder. Paper poetry is blijkbaar het merk van de lijmstift en er bestaan verschillende merken transferfolie, al dan niet met lamineermachine. Bij sommige kan je ook gewoon de tekst afdrukken en er dan folie over zetten. Dat geeft misschien het mooiste effect, maar is natuurlijk amper zelfgemaakt.

Mijn gevonden techniek is de gemakkelijkste, maar geeft niet altijd hetzelfde effect. Ook geeft handgeschept papier uiteraard een ander effect dan gewoon dik papier.  Ik vind het op zich best leuk dat het niet perfect is. Al moet ik misschien toch nog wat werken aan mijn schoonschrift.

transferfolie

Nog een kleine reminder: Greet geeft mijn kaartjes weg, ik geef een massage van haar weg. Meedoen kan nog tot vrijdag!

Save

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

4 Comments

 • Lize
  March 22, 2017 at 8:43 am

  Ik vind de kaarten er wel leuk uitzien 🙂

 • Tante Fee
  March 22, 2017 at 1:54 pm

  Supermooi! Vooral de eerste, dat papier ❤❤❤

  • gerhilde
   gerhilde
   March 22, 2017 at 8:33 pm

   Handgeschept is mooi, he. 🙂

 • Hilde
  March 24, 2017 at 12:04 pm

  Oh leuk gedaan, ik kwam onlangs een artikel tegen rond werken met goudfolie. Spreekt me dus zeker en vast aan.

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram