Ik vertelde hier vorige week al over mijn toevallige vondst van koperfolie in Paperchase in Londen. Intussen deed ik nog wat opzoekwerk en experimenteerde ik verder. Paper poetry is blijkbaar het merk van de lijmstift en er bestaan verschillende merken transferfolie, al dan niet met lamineermachine. Bij sommige kan je ook gewoon de tekst afdrukken en er dan folie over zetten. Dat geeft misschien het mooiste effect, maar is natuurlijk amper zelfgemaakt.

Mijn gevonden techniek is de gemakkelijkste, maar geeft niet altijd hetzelfde effect. Ook geeft handgeschept papier uiteraard een ander effect dan gewoon dik papier.  Ik vind het op zich best leuk dat het niet perfect is. Al moet ik misschien toch nog wat werken aan mijn schoonschrift.

transferfolie

Nog een kleine reminder: Greet geeft mijn kaartjes weg, ik geef een massage van haar weg. Meedoen kan nog tot vrijdag!

Save

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!