Nogal een omslachtige titel, ja, maar hij dekt wel perfect de lading. Veel bloggers gaven al tips voor Londen en om daar gewoon een extra lijstje aan toe te voegen, daar zag ik weinig voordelen aan. Al geef ik wel graag een tip hier en daar.

Vandaag zet ik dus gewoon de blogbronnen die vriendin S. en ik gebruikten voor onze citytrip op een rijtje en geef ik wat extra uitleg bij wat wij ook effectief gedaan hebben. Londen is groot, onze tijd was beperkt en waarschijnlijk leg jij gewoon graag andere accenten. Zo heb je een overzicht van véél tips. Voor de nuttige info moet je bij de bloggers zelf zijn, gewoon even doorklikken dus.

Tips van Tea

Tea schrijft regelmatig een gastblog voor Olga en die gaan vaak over Londen, waar ze woont. Dat blijkt niet allemaal rozengeur en maneschijn, maar uit eerdere blogposts van haar hebben viendin S. en ik toch verschillende tips gehaald.

Pret-a-mangerHotspots in Londen: de ketens
Vriendin S. en ik zijn niet vies van ketens, wij waren vroeger allebei moeilijke eters. Vriendin S. heeft doorgezet en heeft veel leren eten de laatste jaren, ik ben nog steeds een moeilijke eter. Het Verenigd Koninkrijk staat ook niet meteen bekend voor het overheerlijke eten dus ketens zijn al eens handig in dat landschap. Wij hebben eigenlijk vooral Italiaans gegeten in Londen (wat we hier ook graag eten) en bezochten verschillende koffietentjes om onze voeten te laten rusten en een sanitaire stop in te lassen.
Getest
Pret-A-Manger: + (Happy cows, happy milk. Moo.)
Caffè Nero: +/- (Gezellig, maar we vonden de broodjes niet geweldig en de chocolademelk viel ook wat tegen.)

London insider tips
Getest
Paperchase Flagship Store: ++ (Ik schreef er hier al over.)

Tea gaf ook nog tips voor 8 x bijna gratis in Londen, maar daar deden wij uiteindelijk niets van.

Tips van Romina

Neal's Yard LondenTop 3 van Romina
Getest
Neal’s Yard: ++
Wij hebben ook de pizza getest en die was dik in orde. Tof tentje, wel druk, maar je kan even wachten of tijdens het wachten even een nekmassage laten doen bij de buren (niet getest overigens, maar wel een geweldig concept, me dunkt).

Romina gaf ook tips om te gaan eten, maar die hebben we niet geprobeerd.

Tips van Eva

Borough Market LondenLondon, baby
Getest
Borough market: ++ (Gezellig, maar heel druk. We hebben even moeten zoeken naar de frietjes van zoete aardappel, maar we hebben ze gevonden en ze hebben gesmaakt.)
Tate Modern: + (goed voor kunst en voor een gratis panorama)

We hebben veel leuke dingen niet kunnen doen, maar da’s geen ramp, we gaan nog weleens terug.

Wanneer was jij laatst in Londen? Zijn er nog dingen die ik bij een volgende trip naar daar zeker moet bezoeken?

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!