Tips voor Londen aan de hand van anderen hun tips voor Londen

Tips voor Londen aan de hand van anderen hun tips voor Londen


Nogal een omslachtige titel, ja, maar hij dekt wel perfect de lading. Veel bloggers gaven al tips voor Londen en om daar gewoon een extra lijstje aan toe te voegen, daar zag ik weinig voordelen aan. Al geef ik wel graag een tip hier en daar.

Vandaag zet ik dus gewoon de blogbronnen die vriendin S. en ik gebruikten voor onze citytrip op een rijtje en geef ik wat extra uitleg bij wat wij ook effectief gedaan hebben. Londen is groot, onze tijd was beperkt en waarschijnlijk leg jij gewoon graag andere accenten. Zo heb je een overzicht van véél tips. Voor de nuttige info moet je bij de bloggers zelf zijn, gewoon even doorklikken dus.

Tips van Tea

Tea schrijft regelmatig een gastblog voor Olga en die gaan vaak over Londen, waar ze woont. Dat blijkt niet allemaal rozengeur en maneschijn, maar uit eerdere blogposts van haar hebben viendin S. en ik toch verschillende tips gehaald.

Pret-a-mangerHotspots in Londen: de ketens
Vriendin S. en ik zijn niet vies van ketens, wij waren vroeger allebei moeilijke eters. Vriendin S. heeft doorgezet en heeft veel leren eten de laatste jaren, ik ben nog steeds een moeilijke eter. Het Verenigd Koninkrijk staat ook niet meteen bekend voor het overheerlijke eten dus ketens zijn al eens handig in dat landschap. Wij hebben eigenlijk vooral Italiaans gegeten in Londen (wat we hier ook graag eten) en bezochten verschillende koffietentjes om onze voeten te laten rusten en een sanitaire stop in te lassen.
Getest
Pret-A-Manger: + (Happy cows, happy milk. Moo.)
Caffè Nero: +/- (Gezellig, maar we vonden de broodjes niet geweldig en de chocolademelk viel ook wat tegen.)

London insider tips
Getest
Paperchase Flagship Store: ++ (Ik schreef er hier al over.)

Tea gaf ook nog tips voor 8 x bijna gratis in Londen, maar daar deden wij uiteindelijk niets van.

Tips van Romina

Neal's Yard LondenTop 3 van Romina
Getest
Neal’s Yard: ++
Wij hebben ook de pizza getest en die was dik in orde. Tof tentje, wel druk, maar je kan even wachten of tijdens het wachten even een nekmassage laten doen bij de buren (niet getest overigens, maar wel een geweldig concept, me dunkt).

Romina gaf ook tips om te gaan eten, maar die hebben we niet geprobeerd.

Tips van Eva

Borough Market LondenLondon, baby
Getest
Borough market: ++ (Gezellig, maar heel druk. We hebben even moeten zoeken naar de frietjes van zoete aardappel, maar we hebben ze gevonden en ze hebben gesmaakt.)
Tate Modern: + (goed voor kunst en voor een gratis panorama)

We hebben veel leuke dingen niet kunnen doen, maar da’s geen ramp, we gaan nog weleens terug.

Wanneer was jij laatst in Londen? Zijn er nog dingen die ik bij een volgende trip naar daar zeker moet bezoeken?

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Tags: ,
gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

8 Comments

 • Lize
  March 23, 2017 at 8:46 am

  Ik ben nog nooit in Londen geweest maar wil er ooit wel naar toe gaan.

 • Romina Verwichte
  March 23, 2017 at 11:36 pm

  Heerlijk! Jaloers, vooral. Ik zou wel elke week naar Londen willen!

 • Becky
  March 24, 2017 at 11:11 am

  Zo goed getimed, dit, want volgende week ben ik in Londen, yay! De Pret is voor ons ook de standaard lunch-stop als we in Londen zijn.
  De wederhelft en ik zijn al meermaals in Londen geweest, dus deze keer gaan we ons eens buiten de platgetreden paden wagen (alhoewel… bij elk bezoek aan Londen is het voor mij een absolute must om dag te gaan zeggen aan de schilderijen van Turner in Tate Britain, anders is mijn reisje niet compleet). Deze keer verheug ik mij enorm op een uitstapje naar de wijk Hampstead en het uitzicht vanop Hampstead Heath. Even uitwaaien in de groene long van de grote stad, heerlijk lijkt me dat 😀

  • gerhilde
   gerhilde
   March 24, 2017 at 5:07 pm

   Dat klinkt inderdaad heerlijk! Bij mij was het lang geleden, ik zou graag vaker de Eurostar nemen. 😉 Veel plezier in Londen!

 • Chez Julie
  March 24, 2017 at 11:49 pm

  Ik ben er in september nog geweest, en heb heel erg genoten van ronddwalen door East London (Shoreditch en Old Spitalfields Market en zo). Het blijft een geweldig leuke stad vind ik, met een heel andere vibe in elke wijk!

 • Goofball
  March 25, 2017 at 3:38 pm

  ‘k heb in Februari ook Borough Market vermeld en een post aan Tate Modern gewijd.

  Ik loop ook altijd graag in de vele grote parken, de andere gratis musea, Notting Hill markt, Camden markt, eens naar Greenwich Of door Chelsea wandelen

 • Silke
  March 26, 2017 at 7:45 pm

  Giraffe! Een supergezellige (mini)keten met zalig ontbijt!

 • Leen
  April 3, 2017 at 1:20 pm

  Ik herinner me van onze trip 8 jaar geleden vooral de parken, en de mooie huizen en straten van Kensington. Merci voor alle tips, ik ga ze zeker kunnen gebruiken!

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram