Toen ik het badkamermeubel (gemaakt door mijn vriend en zijn broer) hier liet zien, vertelde ik al dat we twijfelden over de manden die we in de vakjes zouden zetten. We hadden nog veel manden van zeegras, maar die bleken niet zo goed tegen onze (soms wat te vochtige) kelder te kunnen. Die zijn nogal duur om opnieuw te kopen (toch als je er veel wilt) en blijken moeilijk te vinden op tweedehandssites. Op de schets zie je wat oorspronkelijk het plan was.

badkamermeubel schets

Maar we zochten dus een plan B voor die manden. Toen we opnieuw naar de grote geel-blauwe winkel gingen, kwamen we andere manden tegen. Drie euro goedkoper per stuk en lichter van kleur, waardoor ze ook beter in het geheel passen, gemaakt van bamboe. Ik vertelde hier al eerder waarom ik bamboe een goede grondstof vind.

De keuze was dus snel gemaakt, al was het even spannend, omdat de nieuwe manden net iets groter zijn. Maar ze passen, joepie!

Badkamermeubel met manden zonder spiegelHet is meteen een pak netter met alles in de manden. Ik vind het heerlijk dat we stap voor stap bezig zijn aan onze nieuwe thuis. 🙂

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!