knuffelkatten * de perfecte manden vinden voor ons badkamermeubel * genieten van andere mensen hun tuin tijdens de eerste zonnige lentedagen (nee, ik mis het niet om een tuin te hebben, maar ik vind het wel fijn toeven in iemand anders zijn tuin) * babysitten op mijn neefje Jonathan en blij zijn dat de papa hem nog in bed wil steken voor hij vertrekt * lunchdates met Saar * onverwachte ontmoetingen * mijn vroegere fietsmaatje die mij komt voordoen en uitleggen hoe ik de scheuren in mijn plafond moet plamuren * impulsieve uitjes om te genieten van de zon * zon, zon, ZON * een vegetarische brunch bij een vriendin, mét een zachtgekookt eitje * #40dagenbloggen * vorderingen in de verbouwingen

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!