Count your blessings #62

Count your blessings #62


knuffelkatten * de perfecte manden vinden voor ons badkamermeubel * genieten van andere mensen hun tuin tijdens de eerste zonnige lentedagen (nee, ik mis het niet om een tuin te hebben, maar ik vind het wel fijn toeven in iemand anders zijn tuin) * babysitten op mijn neefje Jonathan en blij zijn dat de papa hem nog in bed wil steken voor hij vertrekt * lunchdates met Saar * onverwachte ontmoetingen * mijn vroegere fietsmaatje die mij komt voordoen en uitleggen hoe ik de scheuren in mijn plafond moet plamuren * impulsieve uitjes om te genieten van de zon * zon, zon, ZON * een vegetarische brunch bij een vriendin, mét een zachtgekookt eitje * #40dagenbloggen * vorderingen in de verbouwingen

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

7 Comments

 • Sofie
  April 13, 2017 at 7:32 am

  Heeeeeerlijk, die zon! Omdat ik niet veel weg kan ben ik wel blij met onze tuin nu, zeker bij dit weer! Maar ik kan me voorstellen als je eens in een andere tuin kan vertoeven, dat dat ook heel gezellig is 🙂
  Sofie recently posted…Perikelen van een menstruatiecupmaagdMy Profile

 • Goofball
  April 13, 2017 at 8:32 am

  zalig die zon en de eerste momenten buiten

 • Zo simpel is dan geluk
  April 13, 2017 at 5:01 pm

  Wat een fijne dingen!

 • Sofie
  April 13, 2017 at 7:38 pm

  Genieten!

 • Barbara
  April 14, 2017 at 3:14 am

  leuk om zien en lezen!

 • Sarah
  April 18, 2017 at 7:29 am

  Oh die scheuren in het plafond zou ik ook willen leren. 🙂 Heb er eentje gemerkt in het plafond van onze nieuwe slaapkamer en zou het ook willen (laten) herstellen… Of ik het zelf kan is nog de vraag. 😉

  • gerhilde
   gerhilde
   April 18, 2017 at 4:47 pm

   Ik kan er misschien eens een tutorial van maken. Eerst zien of ik het kan. Ik ben nu scheur per scheur aan het herstellen en het effect zal er pas echt naar zijn nadat heel het plafond geschilderd is.

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram