Net als vorig jaar geef ik graag een overzicht van alle FWF-posts van april. Het is op de meeste blogs wat stiller qua Fair Wear Friday, gelukkig zorgt de Fashion Revolution voor een opflakkering. Hopelijk houdt die opflakkering even stand. Ik heb er alvast nog minstens één op de planning staan voor de komende weken. Maar eerst een overzicht van de anderen!

Villa Lisa

Villa Lisa blouseInitiatiefneemster Lies maakte een blouse van een mannenhemd.

No butterfly

Nobutterfly topZij naaide zelf een top, een raglan met lange mouwen.

Miss Mash

Miss Mash truiOok Miss Mash ging zelf aan de slag. Zij haakte een trui voor haar dochter uit biologische wol.

Ontroerend goed
Liesbeth maakte een overzicht van wat zij en haar zoon Aaron en dochter Annabel dragen.

El en co
Ellen kocht een geweldige rok in Barcelona: een érg lange rits. Heel origineel!

Le petit requin
Haaike gaf een uitleg over Fashion Revolution Week en hoe dat aangepakt wordt in Zürich en ze geeft zelfs faire en eco sokken weg! Al weet ik niet of die give-away nog loopt …

Geertruurzaam

Geertrui was bijzonder actief in april. Ze deelde haar eigen outfit (lentegroen en zonnegeel) en tijdens de Fashio Revolution Week zorgde ze bijna elke dag voor een informatieve blogpost: #whomademyclothes: #mama, #eengoedbetaaldearbeidster en #eenuitgebuithistorischfiguur. Ze maakte ook een gids: tweedehands voor beginners.

Happy Acorn

HappyAcornNina maakte vrolijke foto’s en vrolijke tekeningen van haar outfit.

Tulsi Crafts

Tulsi crafts eerlijke-fietskleding-fair-wearTulsi crafts schreef een FWF-post over eerlijke fietskleding. Ze verkoopt zelf trouwens ook faire asseccoires.

All about Fair Fashion

Lidia is bijzonder actief binnen FWF, ik vermoed dat ze met 44 blogposts ook degene is die ze het vaakst schrijft. In april deelde ze Fair Fashio Friday 41, 42, 43 en 44. Ze schreef ook twee keer over de Fair Revolution Week.

Who likes short talks?
Eveline maakt een evaluatie van vier maanden fair fashion.

Zelf schreef ik over de kleren die ik bij Bellamy Gallery kocht. Een volledig overzicht van alle blogs die meedoen met Fair Wear Friday kan je bij Lies van Villa Lisa vinden.

Save

Save

Save

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!