Ik schreef hier al eens over mijn bamboesokken van Braintree thought. Ik blijf ze geweldig vinden, maar wilde ook eens andere merken testen. Dus dat deed ik.

Waschbär

Ik schreef hier al dat Waschbär veel verschillende artikelen verkoopt en ze hebben ook hun eigen sokkenlijn uit biologisch katoen. Ik kocht blauwe sokken met rode sterren, GOTS-gecertifieerd. Ze zijn dunner dan mijn sokken van bamboe, maar wel stevig en vormvast.

 

Sokken QnoopQnoop

De vrolijke sokken van Qnoop kocht ik in een winkel die begin mei opende achter mijn hoek (en die ik hier binnenkort eens beter zal voorstellen): HOST. Qnoop gebruikt biologisch katoen (GOTS-gecertifieerd) en biologisch afbreekbare knopen uit Portugal. Knopen? Jawel, elk paar sokken heeft een knoop aan één sok en een lusje aan de andere. Mensen die last hebben van eenlingen (en een wasmachine die sokken eet) kunnen deze sokken dus met een gerust hart aankopen. Ik heb daar zelf gelukkig geen last van, maar vond het concept wel heel leuk.

sokken Qnoop nieuwDie knoopjes hangen dus vast aan de sokken, he. Ook deze sokken zijn dunner dan mijn bamboesokken, maar ze zitten goed!

Kende jij deze sokkenmerken al? Heb jij een favoriet sokkenmerk?

De link naar Waschbär is een affiliate link.
Het kost jou niks, maar als jij erop klikt en een aankoop doet,
krijg ik een percentje en zo steun je dus mijn blog,
gratis en voor niets.

Save

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!