Count you blessings #65

Count you blessings #65


onze pallettuin die mooi in bloei staat * de geweldige voorstelling van Russell Howard * yoga in het M HKA * mijn bijberoep opnieuw lanceren (ik word daar echt gelukkig van, ja) * mijn eerste marktje sinds jaren met mijn juwelen * hulp krijgen tijdens het marktje (slechte of goede verkoop, eigenlijk is zo’n marktje altijd gezellig: een goed moment om bij te babbelen met degene die komt helpen, want alleen is maar alleen) * genieten van de zon * mijn eerste keer naar Na fir bolg: wat een geweldig festival * hoogtepunt: K’s Choice met de avondzon op mijn rug * beseffen dat ik verschillende nummers nog woord voor woord mee kan zingen, ook al is het lang geleden dat ik bewust naar hun nummers geluisterd heb * mijn faire sokkenblog die wordt gedeeld door fairblogs.nl (morgen lanceren ze hun website voor echt!) * schitterende voorstellingen op de Zomer van Antwerpen (Rosas danst Rosas en Humans) * de kathedraaltoren beklimmen, inclusief prachitg uitzicht over Antwerpen, we zagen zelfs het Atomium in de verte (als je dat wil doen, doe het nog deze zomer, anders is het pas voor 2020) * een lekkere veganistische pizza eten * veel wandelen (en aan mijn 10 000 stappen per dag geraken) * na vier jaar eindelijk nog eens met vakantie gaan * logeren in een geweldig appartementje in Kopenhagen

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

2 Comments

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram