Recept van de maand #24: Pikante lasagne van wraps

Recept van de maand #24: Pikante lasagne van wraps


Wauw, deze rubriek loopt al twee jaar! Ik ben zelf geen goede kok (dat is ook moeilijk zonder keuken), maar mijn schoonzus Anke is dat wel dus ik ben heel blij dat zij hier maandelijks een recept wil delen. Ze heeft ook een hele handige website met veel lekkere receptjes: www.smollen.be. Je kan er bijvoorbeeld je keukenkast vullen en dan krijg je alle recepten die je met de inhoud van je keukenkast kan maken. Ideaal voor restjeskoken! Ze neemt ook prachtige foto’s en dat maakt een recept toch echt wel af vind ik. Bij de juiste foto krijg je het water al in de mond nog voor je eraan begonnen bent. Vandaag deelt Anke het recept voor een pikante lasagne van wraps. Ik hou van vegetarisch, van alles wat op pasta lijkt, van wraps en van pikant dus dit is helemaal mijn ding! Als die keuken er eindelijk is, weet ik wat ik ga maken!

Lasagne van wraps met chili smollen.be

Save

gerhilde

bouwjaar 1985 – maakt en schrijft – houdt van: haar kat Hobbes, juwelen en kaarsen maken, post krijgen, pasta, verse lakens, fijne mensen

Misschien lees je ook graag

LEAVE A COMMENT

CommentLuv badge

Over mij

Gerhilde

Gerhilde

Hallo! Ik schrijf hier persoonlijke stukjes, maar ook over boeken, groener leven, creativiteit en verbouwingen. Veel leesplezier!

Volg via Facebook

Archief

getest en goedgekeurd

Meststoffen voor jouw blog

Fair Wear Friday

Fairwear Friday

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram