Wauw, deze rubriek loopt al twee jaar! Ik ben zelf geen goede kok (dat is ook moeilijk zonder keuken), maar mijn schoonzus Anke is dat wel dus ik ben heel blij dat zij hier maandelijks een recept wil delen. Ze heeft ook een hele handige website met veel lekkere receptjes: www.smollen.be. Je kan er bijvoorbeeld je keukenkast vullen en dan krijg je alle recepten die je met de inhoud van je keukenkast kan maken. Ideaal voor restjeskoken! Ze neemt ook prachtige foto’s en dat maakt een recept toch echt wel af vind ik. Bij de juiste foto krijg je het water al in de mond nog voor je eraan begonnen bent. Vandaag deelt Anke het recept voor een pikante lasagne van wraps. Ik hou van vegetarisch, van alles wat op pasta lijkt, van wraps en van pikant dus dit is helemaal mijn ding! Als die keuken er eindelijk is, weet ik wat ik ga maken!

Lasagne van wraps met chili smollen.be

Save

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!