Vanaf het moment dat ik de truien van Berchem in het straatbeeld zag verschijnen, wist ik dat ik er één wilde hebben. Ik hou van Berchem (zeker Oud-Berchem). Ik woon hier graag, maar daar vertelde ik eerder al over. De ondertitel ‘Creative District of Antwerp’ past ook bij mij dus de trui leek mij op het lijf geschreven.

Alleen twijfelde ik over de aankoop van de trui, omdat ik kleding verkies die in deze rubriek past en ik vreesde dat dat niet het geval zou zijn. Ik wachtte af en toen ik de truien eens beter bekeek, zag ik dat ze toch in deze rubriek zouden passen.

Berchem Salvage fashion recycled aan

De truien zijn namelijk van Salvage en zijn 100 % gerecycled. De truien bestaan voor 60 % uit restjes biokatoen van de aanmaak van kleding en voor 40 % uit gerecyclede plastic flessen. Over hoe fair het merk is, kan ik niets vinden op hun website, maar de persoon van de Berchemtruien wist mij te vertellen dat het haar verzekerd was dat de truien ook fair geproduceerd waren.

Hun slogan ‘They said I was trash but I’m fashionable now’ vind ik alvast schitterend!

Save

Save

Save

Registreer hier voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de webshop en krijg je een cadeautje bij je eerste bestelling!

Dank je!